Sve što požele, to i ostvare: Ovi znaci horoskopa imaju najviše sreće u životu!

Njima sve ide od ruke...

Astrolozi kažu da su oni, kada je sreća u pitanu, na vrhu liste. Osobe rođene u ovim horoskopskim znakovima imaju jaku intuiciju i privlače sreću kao magnet.

PROČITAJTE JOŠ VELIKI NEDELJNI HOROSKOP: Jedan znak čeka NEVIĐENA PLIMA SREĆE, a ovaj će NAMUČITI ljubav iz prošlosti

Proverite da li ste među njima:

 

Rak

Tajna njihovog uspeha je što, uprkos svim preprekama, uvek pronalaze snagu da počnu iz početka. Strelac je snažan poput Feniksa, koji se iznova i iznova diže iz pepela. Oni su hrabri i baš zato ih i prati sreća.

PROČITAJTE JOŠ Povrediće vas, a neće se ni okrenuti: Ovaj znak zodijaka slama srca i dovodi druge do ludila

Lav

Iako su vrlo vredni i aktivni, Lavovi tačno znaju kako će da usmere vodu na svoju vodenicu. Oni vešto izmanipulišu druge da nesvesno obavljaju stvari umesto njih, a oni na kraju preuzmu zasluge. Neveroatno, ali Lavovi imaju najviše sreće čak i u igrama na sreću.

devojcica-avion-cvece-pixabay 770

 *Foto: Pixabay

Ribe

Ribe se izmigolje iz svih problema i uvek dobiju ono što žele. Potencijalne nevolje uvek uspeju da izbegnu za dlaku, a baš poput Lavova jako dobro manipulišu drugima što im najviše ide na ruku. Ipak, ono što im ne ide na ruku je činjenica da su vrlo lenje pa provedu veliki deo života tražeći lakše načine zarade i rešavanja problema.

Jarac

Osobe rođene u ovom horoskopskom znaku su magneti za dobre stvari. To je zato što su uporni i hrabri. Ne plaše se novih prilika i izazova, zato im često polazi za rukom da postignu mnoge stvari. Žejni su uspeha, a njihova intuicija je izražena, pa gotovo uvek prepoznaju dobre prilike.

(kutaknet.com / stil.kurir.rs)

Share this article