Test: Odaberite jednu od ponuđenih slika i saznajte kakva ste zavodnica

Kada vam se neko dopada, da li ga lako šarmirate ili ste suviše stidljivi pa čekate da on učini prvi korak i pokaže interesovanje? Da li ste vešti u igri zavođenja i koliko?

Odaberite jednu od 6 ponuđenih slika i saznajte kakva ste zavodnica.

ATLETSKA STAZA - Vi ste prilično direktni, pomalo i agresivni u svom nastupu. Hrabri ste i ne libite se da otvoreno zatražite ono što želite. Vrlo ste iskreni i ne krijete kada ste zainteresovani za nekog. Ne birate mesto gde ćete osvajati, bitno vam je da postoji uzbuđenje i izazov. Po prirodi ste osvajač, i zavođenje vam je omiljeni hobi. Ne odustajete sve dok ne uspete. Zavodite neprestanom pažnjom i deljenjem komplimenata, spontani ste i nastupate u potpunosti iskreno. Ne volite nikakve stege i ne podnosite manipulacije i laži.

RASCVETANA BAŠTA - Zavodite polako i postojano. Vaš glas može da osvoji i najhladnije srce. Uporni ste, odmereni, spremni da čekate, ako treba i duže vreme.  Majstori ste zavođenja, polako prilazite onome koga želite da osvojite i neprestanim znakovima pažnje i romantičnim gestovima uvlačite mu se pod kožu. Uporno se držite svog cilja i nećete lako odustati. Kada nešto želite, vi ćete učiniti sve da to i dobijete. Osobi koja vam se svidja neprestano ćete dokazivati da ste uvek tu za nju, postojani i sigurni.

 

LJUBAVNO PISMO - Vrlo lako osvajate svojim humorom i  vešto izabranim rečima.  Volite igru reči, jednostavno uživate u tome. Volite slobodu i promene, i stalno ste u potrazi za zanimljivim osobama. Flert je sastavni deo vas i kada do izražaja dođe vaša zabavna i duhovita strana, retko ko može da vam odoli. U stanju ste da satima pričate sa osobom koja vam se dopada jer želite da saznate sve o njoj i njenim interesovanjima. Sa vama nikada nije dosadno i vrlo često iznenadjujete i ostavljate bez reči. Pri tom ste šarmantni  i vrlo pristojni.

ŠKOLJKA - Vi ste vrlo stidljivi, treba vam dosta vremena da osvojite nekog.  Zatvoreni ste i teško vam je da pokažete emocije kada vam se neko dopadne. Dugo ćete posmatrati i pratiti tu osobu ali tek kada budete sigurni da su vam želje iste, krenućete u akciju. Vaš glavni adut biće potpuna pažnja koju ćete posvetiti toj osobi. Bićete vrlo brižni, daćete joj nesebičnu podršku i pokazaćete da na vas može da se osloni. Učinićete sve da se ta osoba oseća posebnom. Zavešćete je svojom privrženošću i ljubavlju.

ŠTIKLICE - Vaš najveći adut je ljubaznost. Izuzetno ste šarmantni i suptilni, spadate u najveće zavodnike. Privlačni ste suprotnom polu i svesni ste toga. Umete da se podvučete pod kožu drugima. Taktični ste i znate da manipulišete tuđim osećanjima. Uživateu flertu, radite to potpuno nesvesno, kao da imate urođen osećaj da izazivate. Osvajate lepim manirima i rečima, kupuju sitnice i lepe stvari osobi koja vam se sviđa. Tako pokazujete da uvek mislite na nju.

SUMRAK NA MORU - Osvajate nežnošću i toplinom. Birate reči i u stanju ste da otopite svačije srce. Senzualni ste i retko ko može da ostane imun na vaše draži. Niste nametljivi, osvajaćete polako i suptilno. Vrlo ste strpljivi i ne volite brze pobede. Ako suviše lako nekog osvojite, postajete sumnjičavi. Umete da budete veoma šarmantni i učinićete sve da se osoba koja vam se dopada oseća prijatno u vašem društvu. Priredićete joj bezbroj romantičnih trenutaka u svojim nastojanjima da je zavedete.

(Izvor: mojbalans.com)

Share this article