Tri znaka horoskopa u martu 2021. mogu sresti ljubav svog života

Koja tri znaka će se zaljubiti ovog proleća?

Ne samo što će se zaljubiti, već biti i spremni na neverovatno smele avanture...

PROČITAJTE JOŠ OVA 3 ZNAKA HOROSKOPA ČEKA NOVČANI DOBITAK U MARTU 2021. GODINE

 

Ovan

Ovan će imati lepe aspekte sa Marsom u narednom periodu tako da se mogu pokrenuti neke ljubavi iz prošlosti. Međutim, to nije sve! Prošlost se polako, ali sigurno vraća kako bi se zatvorilo poglavlje koje je ostalo otvoreno.

Lunacija u znaku Riba će pokrenuti neke tajne dogovore i maštanja iz prošlosti. Tajni susret je izvestan.Pokušajte da malo primirite vašu predvodničku energiju i dopustite da partner vodi "glavnu reč". NJemu će to prijati a vi ćete uživati u slatkim i tajnim ćaskanjima.

ljubav-guliver-gettyimages 770

 *Foto: Getty Images

Blizanci

Sunce i Venera u Ovnu će vam doneti zaljubljivanje u mlađu osobu. Ovaj ljubavni odnos će u vama pokrenuti emocije za koje niste ni znali da postoje. Sve ono što ste potajno očekivali i maštali sada će se ostvariti. Dobićete željno očekivanu harmoniju. Ovo vreme ja idealno za ljubav i putovanja sa dragom osobom. Iskoristite ga!

PROČITAJTE JOŠ VELIKI MESEČNI HOROSKOP ZA MART: Finansije nikad bolje, sreća je na vratima!

Ribe

Vi ćete u ovom periodu biti izuzetno šarmantni, zavodljivi i prosto ćete zračiti pozitivnom energijom što će sigurno privući suprotni pol. Podršku vam daju planete u vašoj prvoj kući.

Imate velike šanse da se ludo zaljubite ali je potrebno da barem malo spustite ružičaste naočare i da objektivnije sagledate ljubavnog partnera. Sada se otvara novo poglavlje u vašim emotivnom odnosima.

Share this article