Uvek impresioniraju sve oko sebe: Ovo je najinteligentniji znak horoskopa!

Od ranog uzrasta Blizanci impresioniraju druge svojom duhovitošću i domišljatošću. Oni mogu da budu stručnjaci u raznim područjima jer su izuzetno znatiželjni. Zato su Blizanci najpametniji horoskopski znak.

Imaju nekoliko talenata jer je znak dvojak. Međutim, ma koje područje ličnog rasta Blizanci odaberu, oni shvataju sve i postižu izvanredne rezultate. 

PROČITAJTE JOŠ "KRVAVI MESEC" DOLAZI i okreće život NAOPAČKE! Najveći uticaj će imati na ova 4 horoskopska znaka!

 

Preduzimljivi su i snalažljivi. Blizanci su najinteligentniji horoskopski znak - to potvrđuje činjenica da Blizanci mogu da se pohvale da imaju najveći broj nobelovaca u odnosu na druge znakove. 

Sveukupno, Nobelovu nagradu dobilo je 97 Blizanaca, uključujući Boba Dilana, kontroverznog dobitnika Nobelove nagrade za književnost. 

devojka-naocare-foto-pixabay 770

 *Foto: Pixabay

To što su Blizanci na vrhu ne treba da iznenađuje - oni su inteligentni jer njihovim znakom vlada bistri Merkur, piše Indeks.

Blizanci imaju i onu svoju negativnu stranu koja se često ističe, neki znaju da budu dvolični, usmereni na sebe, ali s njima je uvek zabavno, uz to što su inteligentni. Oni su uvek glavni na zabavi, ali znaju da budu skloni i dubljim emocionalnim razgovorima s ljudima koji im se otvore i kojima treba pomoć i pravi su prijatelji u nevolji.

Share this article