Večiti horoskop otkriva: Blizanci će završiti u ludnici, Jarac zauvek ostaje sam

Svaki horoskopski znak kroz život će pratiti određeni problemi i nesreće, koji će biti samo njemu predodređeni.

Uprkos tome što je svaki čovek različit, postoje neke stvari koje će mu se sigurno dogoditi ili sa kojima će uspeti da izađe na kraj.

Sudbina je zapisana još pre nego što ste se rodili, a evo koje će vas nezgode pratiti kroz život:

PROČITAJTE JOŠ 4 HOROSKOPSKA ZNAKA ZAPOČINJU NOV ŽIVOT U JULU: Ljubav, novac, uspeh - sve će im ići od ruke!

 

Ovan:

Pazite glavu. Zubi su vam slaba tačka, a obratite pažnju i na bubrege. Čuvajte se povreda. Imaćete buran život jer ste po prirodi avanturista i ne uključujete previše mozak. U braku ćete biti verni, što je srećna okolnost, ali veoma ljubomorni na partnera.

Pokušajte da ne kinjite ni sebe ni druge, ne budite ozlojeđeni. Talentovani ste za sve i svašta, ali ćete samo neke uspeti da usavršite. Skloni ste nelegalnim radnjama, pa možete imati probleme sa zakonom.

Bik:

Zaboravite na hladne napitke i sladoled jer imate osetljivo grlo. Čuvajte se potkožnih čireva, bićete im skloni. Mučiće vas i hemoroidi. Bićete veoma ljubomorni, ali verni u braku. Bićete dobar roditelj, a malograđanin u vama nikada neće nestati. Pokušavaćete da se udružujete sa drugim ljudima ali nikad nećete biti zadovoljeni.

Ne sukobljavajte se sa nadređenima jer ćete izvući “deblji kraj”. Nemojte previše da letite jer možete gadno da nastradate pri padu. Budite prisebni i odmereni.

Blizanci:

Slabe tačke su vam: pluća, živci, ramena i ruke. Čuvajte se povreda jer ćete im biti skloni, a moguće je i da završite u ludnici. Volite da vas drugi uveravaju, ubeđuju, savetuju, ispravljaju, dopunjuju…u ljubavi. U stanju ste da se žrtvujete za ljubav partnera ali i da podnesete česte preokrete, upravo u ljubavi.

Vaša dvostruka priroda, često će vas u ljubavi stavljati između dve osobe. Ne opterećujte se teškim mislima. Između sumnje i vere, uvek ćete izlaziti kao pobednik. Slušajte svoju intuiciju!

 

Rak:

Povedite računa o želucu i zdravo se hranite. Patićete od reume, ali zato, počnite na vreme da se lečite. Ipak, ako vas neko nazove “uobraženim bolesnikom”, neće mnogo pogrešiti. Bićete afektivni u ljubavi. Kao stvoreni ste za brak. Volećete porodicu i ona vas. Volećete miran i spokojan život. Ženske osobe ovog znaka biće izuzetno dobre majke.

U doglednoj budućnosti, imaćete jedan brz napredak u karijeri koji ćete dugo pamtiti. Prestanite da budete „solo igrač“, ni vi ne možete mimo sveta.

PROČITAJTE JOŠ MAJSTORI PREVARE I LAŽI: Ova 3 horoskopska znaka će vas izdati kad to najmanje očekujete!

Lav:

Čuvajte srce. Pazite se reume jer imate slabe zglobove. Lavovi uvek više daju nego što uzimaju. Prijatni pre braka, prijatni u braku. Kao roditelji bićete uspešni. Sve više ćete se uveravati u svoje sposobnosti i počećete da ih koristite na svoje zadovoljstvo i zadovoljstvo okoline.

Poboljšavaće vam se finansijski status sa godinama, a vi se zbog toga nećete uobraziti. Ako ste u braku, budite izdašni.

Devica:

Čuvajte žuč. Uloga „uobraženog bolesnika“, dobro vam je poznata. Skloni ste da posvađate druge, pa važite za “jabuku razdora” među Zodijacima. Umete da budete veoma neljubazni. U braku ste prilagodljivi, ali naporni.

Vaša kuća će biti uvek uredna. Nova neočekivana zbivanja će vas iznenađivati u granicama koje ćete moći da pratite. Doživljavaćete inspirativne trenutke ali će se „prilike“ rasprskavati kao mehurovi od sapunice. Neka vas neuspesi ne obeshrabre već se učite na greškama.

 

Vaga:

Čuvajte se bolesti bubrega. Mučiće vas i mokraćna bešika. Za vas je svađa nešto najodvratnije i zato ćete je majstorski izbegavati. Cenićete pravdu. Previše brinete o svom spoljašnjem izgledu. Obožavaćete da izađete i pokažete se, uz odgovarajuću zabavu, uz nezaobilazne „krpice“. U braku ćete biti prijatni, a kao neko ko ugošćuje i veoma gostoprimljivi.

Sve dosadašnje zablude, razrešavaćete na sopstvenoj „koži“ i zato će vam ta rešenja biti dragocenija. U doglednoj budućnosti, donećete odluku koja će vas zadovoljavati do kraja života. Pokušavaćete da ojačate samopouzdanje, ali nećete imati puno uspjeha. Čuvajte se osoba u znaku Jarca.

Škorpija:

Nažalost, patićete od slabe probave. U životu ćete se boriti protiv čestih visokih temperatura i bolesti, ali ćete preživljavati uspešno. Vaše strasti biće dobro kontrolisane jer se plašite da rizikujete. Kroz čitav život, osciliraćete između čulnosti i ljubomore.

Seksualna istraživanja, za vas su običan hobi. Ukazivaće vam se primamljive mogućnosti napredovanja, ali vi nećete umjeti da ih iskoristite. Dolazi vrijeme kad ćete morate da zapisujete svoje dužnosti i obaveze, budite srećni, isplatiće vam se. Ako imate decu, doživećete velike radosti. Gledajte da izbegavate ljute začine i jaka pića.

devojka-na-planini-thinkstock 770

 *Foto: Thinkstock

 

Strelac:

Bićete veoma-veoma zaljubive prirode. Doživećete trenutke najveće strasti i najveće tuge. Iz tih „požara“ redovno ćete izlaziti kao pobednik. Skloni ste seksualnom eksperimentisanju u smislu lutanja jer tuđe je uvek slađe. Bićete odlični prijatelji. Živećete u duhu kompromisa.

Imaćete nekoliko trzavica u održavanju veze ali sve će se na obostrano zadovoljstvo rešiti. Kao ključnu stvar, „uvedite“ smisao, svrhu i bićete nagrađeni. Rešite se haosa. Poslovima kojima ćete se baviti, bićete zadovoljni.

Jarac:

Reumatoidni artritis će vas pratiti kroz život. Pazite na zglobove koljena. Vi ste osoba sa jakim i iskrenim osećanjima. Uvek ćete izbegavati svađu i porodične nesuglasice svake vrste. Kada vi prekinete vezu, to je zauvek. Kasno stupate u brak. Bićete veoma nesebični i verni (ne pre braka već u braku).

Postepeno ćete popravljati svoj odnos prema drugima. Ponašajte se prema kolegama na poslu strogo profesionalno. Budite diplomata.

 

Vodolija:

Očekuju vas smetnje u krvotoku. U ljubavi bićete skloni velikim kolebanjima. A kada naiđete na stranputicu, zaobiđite je u što „širokom luku“. Činićete ustupke i nikad nećete  zažaliti. Sve više ćete verovati u „čuda“ koja dolaze jer će događaji koji vas očekuju to i dokazati. Dolaze dani kada ćete se više družiti sa rođacima i bliskim prijateljima sa kojima ste, tokom godina, počeli da gubite kontakt.

Ribe:

Uvek ćete biti prehlađeni i faliće vam još neko dodatno ćebe da se pokrijete. Ne mešajte meso i mlečne proizvode. Imaćete smetnje zbog kožnih oboljenja. Uvek ćete žuditi za velikom ljubavi. Često ćete patiti zbog osećanja niže vrijednosti i zato ćete aktivirati nekoliko mehanizama odbrane da se suprotstavite.

U braku ćete biti blagi i požrtvovani. U stanju ste da se prilagodite svakoj situaciji („kao riba u vodi“). Sve više ćete pokazivati samostalnost u poslu kojim se bavite, i sami ćete biti iznenađeni.

Upoznaćete nove ljude i otputovati na uzbudljiva mesta, a onda ćete se vratiti u “bazu”.

Share this article