VELIKI NEDELJNI HOROSKOP Ova 3 ZNAKA pratiće najveća sreća, a njima sledi LJUBAVNA KRIZA

Pročitajte šta vas očekuje u narednih sedam dana...

OVAN

LJUBAV: Posvetićete se porodici ili će jedan član zahtevati vašu pažnju. Oni u novim vezama prolaziće male krize zbog nedostatka uzbuđenja. Dosada bi mogla da bude veliki problem. Više se krećete, piše "Lovesensa".

KARIJERA: Imaćete utisak da je pritisak na poslu svakim danom postaje sve veći, a uslediće i intelektualna nadmudrivanja. Najbolje je da se držite pravila posla i striktno ih poštujete. Ako tako ne ide, ne ulazite u rasprave.

ZDRAVLJE: Ne odustajte od svojih ciljeva.

PROČITAJTE JOŠ MESEČNI HOROSKOP za vreme vladavine VAGE do 22. oktobra (POSAO, LjUBAV, ZDRAVLjE)

BIK

LJUBAV: Vaša vesela i otvorena priroda postaće malo tiša, a vi na neki način "običniji". Barem kad je reč o ljubavi. Više vam neće biti važna uzbuđenja, već ćete uspeti uživati u malim stvarima. To pokazuje da ste zreli.

KARIJERA: Poslovi se intenziviraju, a sve što radite dobija preduzetnički karakter. Mnogi će se ovih dana pokrenuti ili će se od njih zahtevati veći angažman na radnom mestu. Oni koji traže posao biće prilično aktivni.

ZDRAVLJE: Nemojte zanemariti redovan san.

 

BLIZANCI

LJUBAV: Razmenjivaćete sa voljenom osobom brdo ideja, ali i distance. Svako će želeti nešto svoje. Kompromis će doneti rešenje. Nađite zlatnu sredinu i oboje ćete biti mirniji. U suprotnom, bićete usamljeni.

KARIJERA: Na dnevni red dolaze intelektualne borbe. Neke će u vama izazivati emocije, pa ćete ih odrađivati sa strašću ili ljutnjom. Neće vam biti jasno na čemu ste. Ključ se krije u dobrim argumentima.

ZDRAVLJE: Fokusirajte se na bitne stvari, piše "Lovesensa".

RAK

LJUBAV: Možda se neće sve odvijati tako brzo kao što očekujete, ali stvari se svakako okreću u vašu korist. Budite otvoreni, komunicirajte sa dozom humora kako vi to već znate, volite sebe i druge. Izlazite više.

KARIJERA: Predlagaće vam razne opcije, ali vi sami nećete moći da utičete na stvari. Osećaćete se kao posmatrač kojem se nešto nudi bez pravog izazova. Sarađujte sa drugima. Čitajte između redova. Ono što sada ne ide, ići će kasnije. Potrebno vam je strpljenje.

ZDRAVLJE: Svaki dan pronađite nešto što vas raduje.

devojka-jesen-pixabay 800

 *Foto: Pixabay

LAV

LJUBAV: Ulazite u manje zanimljivu ljubavnu fazu kada će se prilike smanjiti, a vi sve teže nalaziti zajednički jezik sa osobama suprotnog pola. Samokontrolom odražavajte solidan status kvo. Pazite kako se izražavate.

KARIJERA: Rešavaćete složenije zadatke bez ikakvih problema i svojom oštroumnošću impresionirati sve oko sebe. Kontakti će biti zanimljivi, a vi ćete imati uspeha na radnom mestu. Daćete sve od sebe da uspete. Neće biti prepreka.

ZDRAVLJE: Stalno ćete biti okruženi ljudima. Povremeno se osamite.

DEVICA

LJUBAV: Nekima će se činiti kao da je ljubav daleko od njih, a zapravo je blizu. Treba bolje da otvorite oči. Ipak, mnogi će se više posvetiti sebi ili će svoja ljubavna očekivanja instinktivno smanjiti. Kako god bilo, izlasci bi mogli da budu veoma prijatni. Šteta da ih propustite.

KARIJERA: Nerviraćete se zbog sitnica iz prošlosti. Učinićete to na originalan način i tako otpustiti stare brige. Okrećete se novim poslovnim idejama koje su kreativne. Jedva čekate da počnete da ih realizujete.

ZDRAVLJE: Postajete aktivniji u sportu.

 

VAGA

LJUBAV: Možete da očekujete raznolike uticaje na svoj privatni život. S jedne strane, postojaće mogućnost da uživate u miru i harmoniji , ali s druge strane, biće spoljnih izazova na koje ćete oboje morati da reagujete. Pripremite se na obe varijante.

KARIJERA: Vaši nadređeni mogli bi da vas iznenade nekim sasvim novim i neočekivanim predlogom. U prvi tren nećete znati kako da se postavite, ali oni sami daće vam ideju šta i kako dalje. Samo ih pažljivo slušajte i sledite svoju intuiciju.

ZDRAVLJE: Odmarajte se redovno.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Kako nedelja bude odmicala, biće sve više poziva i prilika za izlaske, zabave, provode, ludovanja i ljubavi. Bićete rado viđen gost, a i vi sami ćete se truditi da ništa ne propustite. Bilo da ste u vezi ili singl dobro ćete se provoditi.

KARIJERA: Rezulatati vaših napora polako izlaze na videlo, pa će drugi gledati da vas podrže. Ipak, ima još dosta toga oko čega se treba dogovarati, a tu će veštine kao što su diplomatija, tolerancija i snošljivost dati najbolje rezultate.

ZDRAVLJE: Manji pad imuniteta.

PROČITAJTE JOŠ Evo kojim ZNACIMA HOROSKOPA je suđeno veliko bogatstvo!

STRELAC

LJUBAV: Sada više neće biti tako zahtevna situacija. Ali će neki sumnjati u bolje ljubavne prilike. Probudite se i krenite među ljude. Ne dopustite sebi da samujete, prihvatite svaki poziv, a naročito od prijatelja.

KARIJERA: Želećete da budete dobročinitelj. Mnogi će zaista uspostavljati harmoniju na poslu. Kolege će se rado oslanjati na vas. Istovremeno ćete podsticati razvoj sasvim novih ideja ili tehnologija.

ZDRAVLJE: Pustite misli neka lutaju i same nađu put.

 

JARAC

LJUBAV: Biće vam sve važnije zajedništvo i razumevanje. Zato ćete otvoriti svoje karte sa poverenjem i u nadi da će vas druga strana potpuno prihvatiti. Sve govori u prilog tome da ćete uspeti. Samo ne žurite.

KARIJERA: Isprobavaćete različite varijacije poslovanja. To će vam doneti određenu radost. Umetnici će imati sve više posla, a aplauz neće izostati. Zaposleni u uslužnim delatnostima takođe će imati više posla.

ZDRAVLJE: Osvežićete svoj stil.

VODOLIJA

LJUBAV: Svoju silnu energiju uložićete u učvršćivanje odnosa sa osobom koju volite. Biće to veliki trud sa manjim rezultatima. Bićete vođeni originalnim idejama koje će ponekad iznenaditi drugu stranu. Ipak, bićete prihvaćeni.

KARIJERA: Dolazi vreme za borbu. Sve ste spremniji da jasno i glasno kažete svoj stav, a ako se neko sa njim ne slaže, vi ćete izneti argumente. Nećete odustati sve dok se ne postigne kompromis. U svemu se oslanjajte na svoj unutrašnji glas.

ZDRAVLJE: Budite ono što jeste.

RIBE

LJUBAV: Kontakti će se malo prorediti, ali ćete osetiti da je tako i bolje jer vam treba mir, pa i samoća. Analiziraćete ljubavnu prošlost, pa onda opet izaći sa društvom. I tako naizmenično. Biće ovo šarena sedmica.

KARIJERA: Verovatno će vas podržati stručni ljudi jer će prepoznati vaše kvalitete. Biće vam drago, premda ćete osećati blage posledice umora. Sad možete da radite bez pritiska. Oslonite se na one koji vas podržavaju.

ZDRAVLJE: Opustite se uz ono što volite.

Share this article