Andrija Milošević SMRŠAO 20 KILOGRAMA za manje od godinu dana: Ovo je RECEPT kojim je napravio veliku TRANSFORMACIJU IZGLEDA

Primetili ste sigurno da je Andrija Milošević smršao, da se vratio nekadašnjem izgledu. I danas je baš kao na početku karijere. Gostujući nedavno u emisiji "Amidži šou" Ognjena Amidžića otkrio je kako je uspeo da se reši viška kilograma.

Glumac je za manje od godinu dana izgubio 20 kilograma.

 

"Samo malo promenite ishranu, promenite način života i to je to. Ne jedete tešku hranu, masnu hranu, šećere", rekao je Andrija, a zatim skrenuo pažnju na grešku koji pravi veliki broj ljudi:

"I ne treba da idete na dijete, prevare. Dijeta vam ni u čemu neće pomoći. Ne idite na dijete nego idite kod ljudi koji će vam prepisati kako da se hranite za ceo život".

Andrija Milošević u emisiji

 *ANDRIJA MILOŠEVIĆ U EMISIJI "AMIDŽI ŠOU"FOTO: AMIG SHOW / YOUTUBE

Imao je i konkretan predlog zdrave ishrane.

"Jedite punjenu pomorandžu, nemojte jesti punjeni ćevap, a ako jedete ćevape, mleveno meso, jedite čisto juneće".

Rekao je Andrija i u emisiji gustirao ćevape koje je doveo da njima polsuži goste i domaćina.

 

Recept poznatog glumca uopšte nije teško primeniti. I pored toga mnogi koji se bore sa gojaznošću čine suprotno od Andrijinih saveta.

Andrija je učino pravu stvar za svoj izgled i pre svega za svoje zdravlje, a višak kilograma je umeo da nosi i umeo je da šali na svoj račun.

Uz ovu sliku je napisao: "Zmijsko telo".

Andrijina kilaža se promenila, ali je ljubav ostala ista. Glumac i njegova devojka i koleginca Aleksandfra Tomić Đeđa definitivno su najsimpatičniji par na našoj javnoj sceni.

 

Ovu njihovu zajedničku sliku prokomentarisao je rečima: "Dva prsta i jezik, šta znače pojma nemam, ali ajde da i mi budemo kuuuul :)".

Đeđu i Andriju gledaćemo uskoro u filmu "Taksi bluz" i nastavljamo da pratimo njegove objave na Instagramu koje su urnebesne.

(Izvor: zena.blic.rs)

Share this article