Dijana Janković odmara posle porođaja: DETETU NIŠTA NEĆE FALITI BEZ MENE SA 2 DADILJE

Dijana Janković skoro mesec dana nije videla bebu koja ima svega dva meseca. Prvo je letovala u Hrvatskoj, pa u Turskoj

Pevačica Dijana Didi Janković skoro mesec dana nije videla svoju bebu, koju je rodila 3. jula! Iako ćerkica Dajana ima tek dva meseca, vreme uglavnom provodi bez majke!

PROČITAJTE JOŠ "NA LEKOVIMA SAM" Jadranka Barjaktarović van sebe: "Ne znam gde sam, imam toliko prijatelja u Srbiji..."

Poznate dame su zgrožene ovakvim Dijaninim ponašanjem:

 

- Šokirana sam da je posle porođaja otišla na more bez deteta. Ako joj beba smeta, nije trebalo ni da je rađa. Neverovatno mi je da je nekom toliko stalo do putovanja u vreme koronavirusa. Ako neko već ima novca da živi lagodno, može sebi da napravi ugođaj i u svojoj vili. Beba mora da bude pored majke u svakom trenutku, a najviše kada je tako mala - kaže Goga Sekulić i dodaje da ona nema poverenja u dadilje:

- Ostaviti dete dadiljama na čuvanje je strašno! Pa svaki dan čujemo da je neka bebisiterka povređivala decu krišom. Nikada nisam imala poverenja u njih i nikada neću.

goga-sekulic-foto-dejan-briza-ras 770

 *Foto: Dejan Briza / RAS Srbija

 

Voditeljka Jovana Jeremić smatra da Dijanino dete mnogo pati: - Ne podržavam majke koje ne viđaju svoju decu iz čiste obesti! Drugo je kada žena mora da radi da bi prehranila porodicu, ali je svakako veliki hendikep za dete kada ne raste uz mamu.

Mia Borisavljević tvrdi da se retko odvaja od ćerkice Eme: - Ne mogu da zamislim da tako dugo budem odvojena od deteta. Ne znam kako neko to može, ali svi smo mi različiti.

 

Dijana: Dođem ja da je posetim

Sa druge strane, Dijana se pravda da je dolazila da poseti (?!) bebu: - Pa nije baš da bebu nisam videla celih mesec dana. Bila sam prvo u Hrvatskoj, pa sam došla da je posetim i tek onda sam otišla u Tursku. Stalno sam zvala dadilje i gledala sam Dajanu preko video-poziva. Pa bolje da dete čuvaju dadilje nego da dugo putuje i da je maltretiram vozikajući je kolima i avionom - kaže Dijana za Informer. Na pitanje da li joj je odmor bitniji od deteta, Jankovićeva odgovara: - Na odmor sam krenula kada sam se oporavila od porođaja i shvatila da detetu ništa neće faliti bez mene jer ima dve dadilje. Ona je beba, kao da zna ko je čuva - kaže Dijana.

PROČITAJTE JOŠ ŽIVOTNA DRAMA SRPSKE TERMINATORKE ZNANJA: Potresna priča Milice Jokanović

Nakon negativnih komentara koleginica, još jednom se oglasila ovim povodom i demantovala navode da ne provodi vreme sa detetom.

- Zaista nije tačno da sam ostavila svoju bebu na mesec dana, beba je non stop sa mnom i ne odvaja se od mene, jer sam opčinjena njom. Ako ponekad i moram da odem negde, bebu ostavim sa svojom majkom, tj njenom bakom. Niko nema pravo da komentariše moju bebu, pogotovo ne javne ličnosti koje me ne poznaju lično. Jako je ružno što su moje izjave u medijima zlonamerno pogrešno prenete i mislim da je greh napadati majku tek rođenog deteta! - napisala je Didi na Instagramu.

Share this article