ĐOKOVIĆI PORODIČNO: Noletu rođendan, ali će praviti žurku tek za Jelenin jubilej

Na svoj rođendan najbolji teniser sveta se priprema za čuveni turnir Rolan Garos, pa će se Novak opustiti tek za Jelenin rođendan 17. juna te će tad i slaviti.

Ove godine Nole ne planira veliku rođendansku proslavu jer je kao i do sada u velikim pripremama za Rolan Garos. On će svoj rođendan proslaviti u krugu porodice, Jelena i Stefan će biti s njim u Parizu, što je za njih i najvažnije. Da budu zajedno što više mogu.

 

 - Nole je kao i svake godine u vreme svog rođendana preokupiran čuvenim turnirom do koga mu je veoma stalo, pa ni ne razmišlja o svom rođendanu - kaže za „Blic” izvor blizak Novaku. Ali, Novak i te kako voli da slavi i da okuplja prijatelje pa se posle Rolan Garosa sprema za jednu drugu proslavu...

 

Planiraju 
proslavu s porodicom i prijateljima
Foto: FacebookPlaniraju proslavu s porodicom i prijateljima
 
- Jelena 17. juna puni 30 godina i priprema žurku, pa će to ujedno biti i slavlje za Novakov rođendan. Jelena ga ne opterećuje detaljima, ali je srećna što će se na svoj rođendan okupiti njihova porodica i najbliži prijatelji da proslave kako rođendane mladih Đokovića tako i sve dosadašnje Novakove uspehe - kaže izvor za „Blic”.

A ono zbog čega je Novak omiljen je i njegova skromnost. Njemu i Jeleni pokloni nisu važni, pa će za rođendan jedno drugom pokloniti knjige. Novak obožava da se edukuje kada je reč o zdravlju i kondiciji i voli da prati sva istraživanja na temu zdravog života kako bi pronašao ono što njemu najviše odgovara. Zato će mu Jelena pokloniti neko štivo vezano za zdravu hranu - kaže izvor, i dodaje da su i Nole i Jelena i mali Stefan na posebnom režimu ishrane koji podrazumeva isključivo zdravu hranu.

Kako „Blic” saznaje, Novak će tek sledeće godine praviti proslavu za svoj 30. rođendan.

Novaku će Jelena za rođendan pokloniti knjigu jer su knjige njihova velika strast. Jelena je na svom instagram profilu objavila fotografiju knjiga koje su samo deo biblioteke Đokovića.

(Izvor: blic)

Share this article