Emotivni odlazak Maje Nikolić sa TV Prva rasplakao celu Srbiju (VIDEO)

Voditeljka Maja Nikolić danas je završila svoju poslednju emisiju "150 minuta" na televiziji "Prva", a njene kolege priredile su joj iznenađenje zbog kog se voditeljka rasplakala, ali i cela Srbija sa njom.

Voditeljka je najavila prilog misleći da će taj biti emitovan, međutim kolege su je iznenadile oproštajnim prilogom o njoj, tačnije puštena je retrospektiva njenih emisija od prethodne tri godine. Maja je na gest svojih kolega veoma emotivno reagovala, raznežila se i ostala bez teksta.

 

Nikolićeva je nemo posmatrala ove kadrove, a kada su joj kolege u studio donele cveće voditeljka je od sreće što je radila sa ljudima koje voli, ali i tuge što ih napušta zaplakala.

- Ljudi obično nemaju ovakve momente pred kamerama. Retko ko je ovoliko bio srećan sa svojim kolegama i sa svojim drugarima. Hvala vam milion puta. Jao, Bože dragi! Kako da vas zaboravim ikada u životu? Hvala milion puta, hvala vam svim! Ja vam želim da svi na poslu radite sa ovakvim ljudima, znam da je to nemoguće i za mene. Ljubim vas, bez teksta sam. Hvala do neba! - rekla je uplakana Maja.

Kako je izgledao Majin odlazak i dirljiv pozdrav sa kolegama pogledajte u videu ispod:

(Izvor: telegraf.rs)

Share this article