Glumica iz Srbije koja je BOG I BATINA u Holivudu poručuje: "Dostigla sam status NOVAKA ĐOKOVIĆA"

Srpska glumica Bojana Novaković u svom rezimeu ima holivudske blokbastere "Drag Me to Hell" Sema Raimia, "Devil" reditelja Em Najt Šalomona, ulogu u oskarovskom hitu "I, Tonya" i ulogu u seriji "Westworld".

Pored svih obaveza uspela je i da napravi internet alter ego pod imenom Yana koja nas je pre nekoliko godina zabavljala odlaskom na pijacu i lupanjem na vrata, sad već pokojnog, osnivača magazina "Playboy" Hjua Hefnera.

Bojana u intervjuu za "TV Novosti" je izjavila da još uvek nije dostigla status Novaka Đokovića u svetu, ali ništa nije nemoguće.

 

"Doći ćemo i do toga, ništa ne brinite. Možda sam na neki način u mojoj profesiji dostigla Đokovića u pogledu umeća i talenta, ali još mi ostaje da poradim na osvajanju 'turnira' i priznanja".

 

Glumica je angažovana na novoj seriji "Istinkt" i trenutno sve obaveze su joj u vezi sa Holivudom, ali to je ne sprečava da poseti svoju zemlju.

Bojana u seriji Westworld

 *BOJANA U SERIJI WESTWORLD / FOTO: HBO / SCREENSHOT

"Uspevam da dođem u Srbiju jednom godišnje i uglavnom ostanem po mesec dana. Sada želim da snimim film, za koji mislim da je zaista zanimljiva tema i da kroz životnu priču svoje tetke koja je posebna i zabavna, a ima mračnu prošlost, sagledam neke naše porodične odnose".

Novaković je prokomentarisala da u Srbiji se filmovi i serije snimaju da bi nešto poručili i ostavili svoj pečat, dok je u Holivudu sve podređeno profitu, ali da ipak postoji prostor za umetnički izraz.

 

Pored sjajnih uloga koje je imala u karijeri, Bojana je ostavila na YouTube i nekoliko genijalnih klipova u ulozi Yane - Playboy zečice u pokušaju, snoba u pokušaju uz neizbežni mentalitet gastrabajterke koja se vraća u svoju zemlju.

(Izvor: zena.blic.rs)

Share this article