Jovana je lujka, ali naša je pa je volimo! Ovde njenu porodicu zovu "buve": Komšije iz Ljiga o Jovani Jeremić

Novinarka Jovana Jeremić ovih dana privlači veliku medijsku pažnju, a evo šta o njoj misle njene komšije

Evo šta stanovnici Ljiga pričaju o Jovani Jeremić:

PROČITAJTE JOŠ "Žao mi je ako u Srbiji priroda trpi zbog stvaranja mini hidroelektrana....": Jelena Đoković stala u odbranu svoje majke

"Kad je završila maturu ovde u Ljigu, nije htela da se slika sa svojom generacijom zamaturski pano. Jako se zamerila sa svim profesorima jer je nisu proglasili za đaka generacije. Ona se fotografisala posebno i uramila tu svoju matursku sliku sa imenom i prezimenom, gde je pisalo "đak generacije", a onda ju je, da bi što više sugrađana to videlo, stavila u jedan stakleni izlog advokatske kancelarije u centru grada. ,"ispričala je jedna od gospođa za beogradske medije.

 

Komšije su pričale da voditeljka ima starijeg brata i sestru, o kojima do sada nije nikada javno govorila.

"Jovana nije jedinica, ima starijeg brata i sestru, koja se nije udavala, ima nekih četrdesetak godina. Ona ima stan u Beogradu, završila je ekonomiju. Jovana je lepša od nje, pravi jeđavo. Jovanin brat Peđa je otišao odavde pre desetak godina i nije se vratio u Ljig, jer su se roditelji smrtno posvađali s njim. Neki porodični problemi. Mija joj se zove otac, njeni su bili ugostitelji. Držali su tu restoran "Dva brata" na Ibarskoj magistrali, ali je on zatvoren pre pet godina, kad su otišli u penziju. Nisu loši ljudi, radni su, malo čudni. Zovu ih "buve" ovde po Ljigu," otkrila je komšinica Slobodanka za Kurir.

"Njoj dete stalno čuva majka. Ona je doveze i ostavi tu po nedelju dana, ode za Beograd. Inače, lujka je Jovana prava, ali je naša, pa je volimo. Mene samo nervira to što je ona vodila "Parove" sa diplomom pravnog fakulteta, meni je to ispod svakog nivoa. Ali to je njen izbor, ona se trudila da dođe u žižu javnosti po svaku cenu, vidimo to sad svakodnevno," kroz smeh je ispričao mladić za medije.

Share this article