Kemiš izneo detalje o propalom braku sa Vesnom Zmijanac: "Varala me je sa Bosancem, a Vladu sam zatekao u svom stanu, U GAĆAMA"

Prošlo je više od 30 godina od kako su se Miroljub Aranđelović Kemiš i Vesna Zmijanac razišli, a harmonikaš je u otvorenom pismu otkrio šta se dešavalo iza zatvorenih vrata. Bilo je tu, kako je pisao, dosta "prevare i to sa kućnim prijateljom od koga to ne bi očekivao"

 

Aranđelović je nakon razvoda 1987, detaljno objasnio zbog čega je ostavio Vesnu Zmijanac, a u otvorenom pismu koje je objavio jedan nedeljnik Kemiš je do detalja opisao kako je Dragan Stojković Bosanac bio njihov kućni prijatelj, a da je upravo on bio "jabuka razdora".

Kemiš i Zorica Brunclik

Kemiš i Zorica Brunclik

- Dragan Stojković Bosanac, Tahir Turkalić i ja bli smo dugogodišnji nerazdvojni saradnici u poslu i privatnom životu. Zajednički smor adili mnoge projekte, a motiv nam je bio kreiranje novog zvuka u narodnoj muzici. Kao primer takve neobične saradnje mogu da navedem da sam Dragana Stojovića čak pozvao da svira i na ploči moje tadašnje supruge Vesne Zmijanac.ž

 

U to vreme Dragan Stojković nam je bo kućni prijatelj i on je zaista jedini čovek u koga ne bih posumnjao da bi mi se ikada mešao u brak, a naknadno sam saznao da je u oktobru prošle godine već bio sa Vesnom i posle toga. U novembru sam se sporazumno rastao sa Vesnom Zmijanac, saznavši za njene mnogobrojne avanture - naveo je Miroljub Aranđelović Kemiš tada u otvorenom pismu.

*FOTO: RAS / RAS SRBIJA

On je tada naveo da je pismom želeo da okonča ružan period u njegovom životu, a da je Vesna Zmijanac, kako on navodi, napravila propagandu od njihovog braka. 

- Početkom decembra sam se iselio iz zajedničkog stana u Lješkoj ulici, a u januaru, kada sam došao po svoje stvari, u stanu sam zatekao novoimenovanog urednika propagande PGP RTB (Vlada Jovanović, s kojim je Vesna kasnije dobila ćerku Nikoliju, prim.aut) u vrlo domaćoj atmosferi (u gaćama). O njemu, inače, imam vrlo pozitivno mišljenje, kao vrlo sposnobnom propagandisti, koji svesrdnim angažovanjem može mnogo da uči na afiramciji nekog pevača (Vesne Zmijanac, primer). Međutim, afirmacija Vesne je ovog puta išla preko Zoričinih i mojih leđa, jer je propagandni tim Vesne Zmijanac smislio da bi za nju bilo najbolje da afirmaciju traži pesmama i imidžom u kojima oplakuje "nesrećnu ljubav" sa mnom.

Ne mislim da je postojala zla namera, međutim, Vesnina tendeciozna afimracija pretvorila se u moru kuće u kojoj ja sad živim. Očigledno da postoje ljudi koji su poverovali tim propagadnim mahinacijama, pa nam bukvalno ne daju mira, danonoćno nas uznemiravaju telefonom, pišu bljuvoite po kući i ne dozvoljavaju da normalno živimo i radimo - napisao je tada Kemiš u otvorenom pismu.

(Izvor: blic.rs)

Share this article