Milica je bila na 3. godini fakulteta kad je otišla u Dubai: "Radila sam po 14 sati za 750 evra, a onda mi je BOG POSLAO SPAS"

Platinasta plavuša,Milica Vidosavljević, rodila se u Boru, a kasnije se sa porodicom preselila u Niš.

 

Studirala je takmičila se na izboru za Mis, a onda je rešila da promeni sve. Započela je manekensku karijeru, upuznala supruga Kirila, Kazahstanca, sa kojim je osnovala porodicu i sada iz Almatija, gde živi, svakodnevno objavljuje fotografije i video snimke čistog luksuza, ali ipak vodi računa da se njena privatnost ne otkrije. Lica njenog supruga i dece nikada nećete videti.

Srpkinja Milica o kojoj bruje društvene mreže otkrila je nove detalje o svojoj prošlosti.

Milica Polskaja, Srpkinja koja je udata za misterioznog bogatog Kazahstanca uživa u luksuzu, a na svojm Jutjubu nedavno je otkrila kako je i zašto otišla u Dubai, gde je i upoznala svog sadašnjeg muža.

PROČITAJTE JOŠ Tamara Grujić: 'Bog nas je pogledao i ja sam ostala u drugom stanju'

- Bila sam treća godina Pravnog fakulteta. Otišla sam tamo sa bivšim dečkom, poslala sam CV jednom poznatom tamnošnjem klubu i ugovorila posao. Plan mi je bio da radim godinu dana i da skupim novac za školovanje. Fiksna plata bila je oko 750 evra plus bakšiš koji dele svi zaposleni u klubu. Čim sam otišla, uradila sam grudi, mesec i po dana se oporavljala i onda počela da radim - priča Milica na Jutjubu, dodajući da joj je smešno što ljudi misle da je tamo radila "sve i svašta" a zapravo je, kaže, prošla mučenje.

 

Radila je, kaže, i do 14 sati dnevno i bila strašno umorna.

- Bilo je raznih situacija, bože sačuvaj. Na kraju sam dala otkaz jer nisam više mogla, bila sam mrtva - priseća se blogerka.

Tako je rekla "da" svom suprugu.

- Poslao mi ga je sam bog i zahvalna sam što imam srećan brak i decu - kaže Milica koja ima i svoju liniju kostima i haljina, te se trudi da ostane u zavidnoj formi. Posle četvrte trudnoće, kaže, ekspresno se vratila na staru liniju kako bi što pre mogla da nastavi sa poslom reklamiranja svojih modnih komada na Instagramu.

Share this article