"Ne idem na nudističku plažu jer mi je gadno da gledam mlohava tela, a moje je savršeno!"

Pevačica Katarina Živković pored brojnih poslovnih obaveza, planira da izdvoji vreme za odmor i otputuje na neku luksuznu destinaciju, ali kako kaže neće posećivati nudističke plaže.

- Razmišljala sam o tome, ali nisam ja u tom fazonu. Mom telu ne fali ništa i nemam problem da ga pokažem, sada je savršeno, ali ne bih da gledam mlohava tela drugih ljudi, gadno mi je to -rekla je Katarina.

 

Katarina je u poslednje vreme drastično smršala i svoju liniju dovela do savršenstva, te svoje telo planira da pokaže u bikiniju, a ovom svojom izjavom napravila je pravu pometnju i pokrenula lavinu komentara.

- Primetila sam da mi manjka energije, da se sve više umaram kako na nastupima, tako i van njih, ali i da je sam kvalitet mog života lošiji. Uradila sam običnu krvnu sliku, koja je pokazala da sam savršeno zdrava, ali i da imam izvesna odstupanja kada je reč o šećeru. Nakon toga uputili su me na test opterećenja glukozom, koji je pokazao da bolujem od insulinske rezistencije - rekla je Katarina tada.

Katarina Živković, promocija, rođendan

 *Katarina Živković, Foto: A. Nalbantjan

Podsetimo, lepa pevačica je nedavno morala da promeni životne navike, nakon što je saznala da ima insulinsku rezistenciju. Ona je tom prilikom otkrila da joj je doktorka rekla da je stres koji je preživela u ranoj mladosti bio okidač za bolest.

(Izvor: telegraf.rs)

Share this article