"Nemam odakle da plaćam račune" Pevačica Mina Kostić u teškoj finansijskoj situaciji, ostala bez dinara

Ovo mi se prvi put dešava u životu...

Mina Kostić kao i mnogi pevači našla se u nezavidnoj finansijskoj situaciji zbog pandemije korona virusa, budući da joj je onemogućeno da nastupa.

PROČITAJTE JOŠ Tragedija koja se i dalje pamti: Bila je ponos i lepota stare Jugoslavije (FOTO)

 

- Kada ne radim i nemam primanja, a moram da plaćam račune, ne mogu da se ne brinem. Samo mi je infostan 7.000 dinara. Ja nemam odakle da plaćam račune. Ovo mi se prvi put dešava u životu, bre, da ostanem bez para. Ja jesam kao samostalni umetnik dobila od države pomoć za tri meseca, ali, ljudi, pa šta je to 90.000 dinara?! - rekla je za "Star" i dodala:

- Svi polemišu o tome, kao da je to ne znam šta. Okej, hvala im, ali šta sad. Pa, nisam milione dobila, pa da mogu godinama da živim od tih para. Znam da ima ljudi koji stvarno žive na ivici egzistencije, ali teško je svima sada.

- Uzdam se u Boga i to je to. Imam primanja sa Jutjuba, pa sa tim parama pokrivam sve. Malo imam i novca od ranije koji sam sačuvala od nastupa, tako da sve to nekako racionalno raspoređujem i trošim. Meni i ćerki ne treba mnogo za hranu, ali računi me ubiše - dodala je.

- Nećemo umreti od gladi, na kraju krajeva, ima hleba i vode.

Share this article