Nikada se nisu upoznale, ali spaja ih jedan važan detalj. To je bila velika DAJANINA ŽELJA (FOTO)

Juče je ceo svet pratio venčanje princa Harija i Megan Markl, sada već vojvode i vojvotnkinje od Saseksa, a pored niza prefinjenih detalja koji su krasili mladu, jedan je privukao posebnu pažnju.

Amerikanka je ponosno na svojoj ruci pokazivala prsten sa masivnim plavozelenim kamenom, koji ima posebnu vrednost za princa i za celu kraljevsku porodicu.

 

Kada su se mladenci "jaguarom" dovezli na večernju proslavu, svi su, pored izuzetno elegantne i ukusno odabrane toalete novopečene vojvotkinje primetili raskošan prsten sa plavozelenim kamenom.

Prsten je bio redak, ali krupan detalj na Megan Markl

 *PRSTEN JE BIO REDAK, ALI KRUPAN DETALJ NA MEGAN MARKL / FOTO: PROFIMEDIA

Megan ga je dobila kao neprocenjiv komad iz kolekcije čuvene Ledi Di. A on do nje nije stigao tek tako. Princeza Dajana je u pismu želja ostavila i posebnu želju, koju su oba njena sina bezuslovno ispoštovala.

 

Pored velike materijalne vrednosti, prsten za kraljevku porodicu ima i veliku emotivnu priču

 *FOTO: PROFIMEDIA

- Želim da moj nakit bude dat mojim sinovima da ih njihove žene mogu koristiti. Ostavljam tačnu podelu nakita prema vašem izboru - stoji u Dajaninom pismu.

 

I Kejt Midlton je dobila prsten iz princezine kolekcije

 *I KEJT MIDLTON JE DOBILA PRSTEN IZ PRINCEZINE KOLEKCIJE / FOTO: EPA

Ovaj markantni prsten iz bogate kolekcije zabeležen je i na ruci princeze Dajane, kao i onaj sa tamnoplavim kamenom, koji je udajom za princa Vilijema dobila vojvotnkinja Kejt Midlton.

Skloni tradiciji, ali i velikoj emociji kada je njihova majka u pitanju, prinčevi Hari i Vilijem sada su do kraja ispoštovali njenu volju.

(Izvor: zena.blic.rs)

Share this article