NIKAKO DA SE OPAMETI: Detalji iz ćelije, Darko Lazić agresivan i bahat!

Pevaču Darku Laziću određen je pritvor i on će najverovatnije u toku dana biti iz policijske ćelije sproveden kod sudije za prekršaje.

Kako saznajemo iz nezvaničnih izvora, njemu su prilikom određivanja pritvora oduzete lične stvari koje je imao sa sobom, a između ostalog i pertle na patikama i kaiš, što je i praksa u ovakvim slučajevima, kako ne bi došlo do pokušaja suicida.

SKORO DVE DECENIJE BIO U KOMI: Svi su odustali, a on se probudio posle 19 godina i tražio - mleko

Naš izvor dalje navodi, da je Laziću pritvor teško pao i da se u njemu ponaša vrlo agresivno i bezobrazno.

 

- Od kad je priveden, Darko se u ćeliji ponaša krajnje bahato i u momentima agresivno. Viče po ćeliji, raspravlja se i objašnjava kako ništa nije uradio i da želi odmah da ide kući. Ide gore-dore, uopšte ga ne drži mesto. Psuje i urla, a u jednom momentu je zaplakao na sva glas, jer ne može da veruje šta ga je snašlo i da je opet upao u velike probleme sa zakonom zbog bahate vožnje. Posle toga se malo smirio i zaspao - završava naš izvor.

Darko Lazić

*FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM, ZORANA JEVTIĆ

Podsetimo, Lazić priveden je zbog niza prekršaja koje je otkrila saobraćajna policija kada ga je presretač zaustavio. Pevač je priveden jutros oko 4 sata na auto-putu u Novom Beogradu.

On je priveden zbog prekoračenja brzine, vozio je vozio 117 km na sat na mestu gde je maksimalna dozvoljena 80 km na sat.

 

Podvgnut je droga, kao i alko testu, koji su pokazali da je pozitivan na kokain, a izmereno mu je i 0.91 promil alkohola u organizmu.

Daljom kontrolom utvrđeno je da je Laziću vozačka dozvola oduzeta 18. decembra 2013. godine.

Darko Lazić

*FOTO: ZORANA JEVTIĆ, NEMANJA NIKOLIĆ

Share this article