Pećinski čovek velikog srca: Kada je imao 8 godina video ju je u TV seriji, i odluka je pala - biće moja! (FOTO)

Najzanimljiviji par u Holivudu

Svi smo kao deca imali svoje simpatije, ali retko kome se desi da mu se ta ljubav i ostvari kada odrastemo. Džejson Momoa je retki izuzetak koji je uspeo baš u tome.

PROČITAJTE JOŠ Marija pevala "Pukni zoro", a onda joj se Novak uključio uživo na Instagramu i nastao je HAOS (VIDEO)

Naime, kada je imao samo 8 godina, Džejson je prvi put na televiziji ugledao glumicu Lisu Bonet. Dečak je uveravao sebe da će je kad tad osvojiti i oženiti.

Niko nije slutio da će se to jednog dana stvarno i dogoditi. Ovo je njihova ljubavna priča! 

 

Tokom osamdesetih, Lisa Bonet bila je jedna od najvećih televizijskih zvezda. Serija The Cosby Show u kojoj je igrala imala je milionski broj fanova, a među njima bio je i budući holivudski glumac Džejson Momoa. Iako je 12 godina starija od njega, Džejson je verovao da je ona njegova sudbina.

"Oduvek sam želeo da je upoznam. Ona je za mene uvek bila kraljica", otkrio je Džejson u jednom intervjuu.

Godinama kasnije, san se ostvario

Godine 2005. Džejson je slučajno sreo Lisu i nije želeo da propusti priliku o kojoj je već godinama sanjao. Lisa je bila očarana njegovoj posvećenosti njoj i pogledom punim ljubavi koji joj je upućivao.

"Ljubav se rodila istog trenutka i postala je velika, a on nije pobegao kao što mislim da većina muškaraca pobegne. Praktično me je pokupio i prebacio preko ramena, kao neki pećinski čovek", otkrila je Lisa.

Njihova veza počela je nedugo nakon prvog susreta, ali venčali su se tek 2017. godine, čak 12 godina kasnije.

Džejson je prihvatio Lisinu prošlost i njenu porodicu. Naime, glumac je prihvatio njenu ćerku Zoe, koju je rodila bivšem mužu Leniju Kravicu, a prihvatio je i da će morati i njega povremeno da viđa. Porodični odnosi sklopili su se bolje nego što je iko očekivao i svi su ubrzo bili presrećni što je Momoa postao član porodice.

 

Lisina ćerka i Džejson toliko se vole i slažu, da ga je Zoe prozvala "tata medved".

Osim ćerke, Džejsona je zavoleo i Lisin bivši muž Leni Kravic. Postali su bliski prijatelji.

Lisa je Džejsonu rodila dvoje dece, ćerku i sina. I nakon ukupno 15 godina ljubavi, Momoa svakog dana razmišlja čime bi mogao da usreći svoju ženu.

PROČITAJTE JOŠ ĐANI SKROMAN U izolaciji trošim samo 100 evra dnevno! Lepše se živi kad imaš manje!

Sam Džejson govori kako je tajna njihovog srećnog braka to što je on i dalje jednako lud za njom.

"Moja žena je moja kraljica. Ako tretirate svoju ženu kao boginju, brinete o njoj i podržavate je, bićete srećan čovek", rekao je Momoa.

I Lisa je jedna zaista srećna žena. Priznaje da se i posle ovoliko godina u njegovom zagrljaju i dalje oseća kao na sedmom nebu.

"On je alfa mužjak koji će sve uraditi za porodicu i ljubav. On je redak oblik istinske muškosti u današnje vreme, on je vođa, ali je i vrlo velikodušan i nežan", rekla je Lisa o svom mužu.

(kutaknet.com / stil.kurir.rs)

Share this article