PONUDA KOJA SE NE ODBIJA: Jovana i Srđan vraćaju se na RTS?!

Jovana Joksimović i Srđan Predojević, koji su pre dva dana prekinuli saradnju s Prvom televizijom, mogli bi da se vrate na Radio-televiziju Srbije

Voditeljski par emisije "Jutro", koji je zajedničku karijeru i započeo na Javnom servisu, ukoliko bi se dogovorio s čelnicima nacionalne televizije, pojačao bi redakciju zabavnog programa.

PROČITAJTE JOŠ JOVANA I SRĐAN ODLAZE SA TV PRVE: Čuveni voditeljski par dao otkaz!

Urednica Olivera Kovačević, raspoložena je da im ponudi posao u redakciji koju vodi, a za njih dvoje napravili bi poseban, veliki večernji šou-program, ekskluzivno saznaje Kurir.

 

Pregovore o prelasku i uslovima s popularnim TV licima vodiće prvi čovek RTS Dragan Bujošević, koji je nedavno ponovo postavljen za vršioca dužnosti generalnog direktora. RTS nije u mogućnosti da ponudi uslove kao što može Prva ili neka druga privatna televizija, međutim, Jovana i Srđan imaju mogućnosti da svoj program rade za RTS i preko eksterne produkcijske kuće, kao što je prošle sezone učinio i Slavko Beleslin.

olivera-kovacevic-dragana-udovicic

 *Olivera Kovačević, Foto: Dragana Udovičić

Olivera Kovačević nije želela da komentariše naša saznanja, a na pozive Kurira do zaključenja broja nisu se javljali ni Jovana i Srđan. Inače, na TV Prva odmah je došlo do promene, pa je već juče jutarnji program vodio Filip Čukanović, čime je potvrđeno pisanje Kurira da je mladi novinar uzrok zbog kojeg su Jovana i Srđan dali otkaz.

- Tu sam. Dan za osmehe - napisao je voditelj na Instagramu uz fotografiju iz studija.

PROČITAJTE JOŠ SRBIJU PLJUJU, A U NjOJ ZARAĐUJU: Osim Jadranke Barjaktarović i ove poznate ličnosti su blatile našu zemlju

Inače, čelnici TV Prva bili su veoma zadovoljni rejtingom i šerom kada je Filip vodio program tokom leta. Zato su bili rešeni da mu daju šansu da još jedan radni dan provede ujutro s gledaocima. Predložili su da njegov dan bude petak, ali se Jovana i Srđan nisu složili s tim predlogom.

 

Podsetimo, Joksimovićeva i Predojević su na RTS proveli pet godina, gde su vodili jutarnji program, a Srđan je uređivao i Beogradsku hroniku. Njihov prelazak na Pink 2010. godine podigao je nezapamćenu prašinu u medijima, a mnogo se govorilo o razlozima koji stoje iza tog transfera. S Pinka su otišli 2018, kako su priznali, ne zbog novca, već novih izazova i boljih uslova rada. Jovana Joksimović trenutno nije bez posla i pomaže savetima suprugu Željku oko poslova na filmu "Toma" i u novoj TV K1, tako da verovatno neće žuriti u potrazi za novim angažmanom.

jovana-i-srdjan-dragan-kadic

 *Foto: Dragan Kadić

Predojević na ledu i na drugom poslu

Voditelj Srđan Predojević, kao što smo već pisali prošle godine, suspendovan je u Kontroli letenja Srbije i Crne Gore SMATSA, gde je radio na poziciji portparola. Predojević je dobio suspenziju jer nije dolazio na posao. Finansijska naknada za tu funkciju iznosi oko 300.000 dinara, a Srđan je zbog ove odluke podneo žalbu i nema još informacija kako je završen sudski spor.

Share this article