SLAVUJA IZ MRČAJEVACA PROGONI PROŠLOST Devin Antonović: Miroslav mi je pretio!

Devin Antonović, vanbračni sin Miroslava Ilića, tvrdi da mu je folk pevač pretio i vređao ga najpogrdnijim imenima! Slavuj iz Mrčajevaca je pobesneo kada je saznao da njegov naslednik sa majkom Mirjanom dolazi u Srbiju jer želi da dokaže da je njegova krv.

Devin u intervjuu za Informer kaže da Miroslav nije birao sredstva da mu zagorča život i spreči ga u tome da istera svoju pravdu.

- Miroslav je na moje pokušaje da mirnim putem sve rešimo uzvratio pretnjama i vređanjem mojih prijatelja, majke i mene.

- Rekao je mojoj majci: "Ako bilo šta pokušate ili preduzmete, videćete šta će vam se desiti". Miroslav je naglašavao da je Beograd njegov grad, i da on tu radi šta i kako hoće. Imao je jake veze i najverovatnije ih još uvek ima. Zbog svega toga konsultovali smo i advokate. Video sam pisma od Miroslava i njegove supruge Gordane u kojima su pretili svim ljudima koji su stali na našu stranu. Nikako ne bih želeo takve gadosti da vam prepričam, a najviše bih voleo da ih nikada nisam ni pročitao. Majka je pokušavala da razgovara sa Miroslavom, ali uzalud.

I njegova supruga Gordana ti je pretila?

- Čitao sam jedno Gordanino pismo zbog kog mi je došlo da povratim. U životu nikada nisam čuo takve bljuvotine i uvrede. Kada sam pre osam godina saznao da je Miroslav moj biološki otac, ponadao sam se da će sve između mene i njega da se obavi ljudski.

Kako si saznao da ti je Ilić otac?

- Kada sam s majkom boravio u Beogradu, otišli smo sa Brenom na snimanje "Grandovih" emisija. Novinari su prepoznali moju majku i onda povezali i mene sa celom tom pričom. Počeli su da sevaju blicevi, a ja sam mislio da nas fotografišu zbog Brene. Sutradan je na naslovnicama dnevnih novina objavljena priča da sam ja Miroslavov sin. Ja to nisam odmah video. Majka se uplašila da ne saznam istinu, pa je zvala Miroslava da mi zajedno to saopšte.

Šta joj je Miroslav rekao?

- On je odbio da se to obavi u Beogradu. Obećao je da će doći u Ameriku, da mi zajedno kažu tu dugo čuvanu tajnu. Međutim, to se nije desilo.

Ipak, ti si celu istinu saznao tek po povratku u Ameriku?

- Tako je. Jednog dana prijatelj mi je rekao da je na internetu pročitao priču koja se tiče mene. Poslao mi je to da vidim. Tad sam saznao da je Miroslav zapravo moj otac. Bio sam šokiran. Odmah sam otišao kod majke, koja mi je tek tada sve priznala. Imala je želju da mi celu istinu ispriča kad završim fakultet, a ne da tako sve saznam iz novina.

Šta najviše zameraš Miroslavu?

- Nikad sebi nije smeo da dozvoli da moju majku u medijima naziva psihopatom. Ona je sve ove godine obavljala i svoju, ali i njegovu dužnost. Ćutala je i štitila me. Ne mogu da pređem preko njegovog ovako lošeg ponašanja.

Misliš li da će ti mediji pomoći da dokažeš da ti je Miroslav otac?

- Ja sam želeo da se ceo problem između njega i mene reši bez medija, meni bi tako bilo mnogo lakše. Međutim, sad mislim da je bolje da narod vidi i osudi ovakvo njegovo ponašanje. Kad se donese presuda, biću konačno spokojan. Moji potomci će znati odakle potiču.

Dokle se stiglo u tom procesu?

- Čekamo da počne sudski postupak. Miroslav ima još nekoliko dana da se odazove sudu. Vidim da je on izjavio da ne želi da se podvrgne DNK analizi. U tom slučaju zakazaće nam termin za novo suđenje i tada će se pojaviti svedoci sa dokazima.

Miroslav Ilić nije želeo da komentariše Devinove teške optužbe jer smatra da on to radi samo zbog popularnosti. Oni sede tamo i izmišljaju stvari kako bi stalno bili u žiži javnosti. Ja nemam veze sa tim, niti se oglašavam niti bilo šta pričam o njima - poručio je Ilić za Informer.

Informer

Share this article