SUZANA MANČIĆ: "Platila sam haljinu novcem od kog neko živi tri meseca!"

Suzana Mančić nikada nije krila da živi na visokoj nozi, a svojevremeno su burne reakcije u javnosti izazvale njene izjave o tome koliko novca troši na mesečnom nivou.

Ništa drugačije neće proći verovatno ni njeno poslednje priznanje o tome koliko košta najskuplji komad odeće koji poseduje u svom garderoberu.

 

- Najskuplji komad sada nosi moja ćerka jer je to nasledila od mene. Reč je o jednoj "Armani" haljini koja je koštala dve-tri hiljade evra. To je stvarno strašno! Doduše, kupljena je u pola cene, ali opet je to strašno mnogo - priznala je Suzana za "Telegraf.rs TV" uz prepoznatljivi široki osmeh.

Suzana Mančić

 *SUZANA MANČIĆ • O.BUNIĆ / RAS SRBIJA

- Neko sa tim novcem živi tri meseca, zar ne? Ipak, mi spadamo u profesije koje nisu specifične i koje ne mogu da se mere sa nekim prosekom primanja bilo gde - dodala je Mančićeva, da bi se zatim osvrnula na činjenicu da u svom ormanu ima i odeću za koju, kako sama kaže, nije izdvojila neku basnoslovno veliku cifru.

- Evo, ovu haljinu koju sada nosim sam platila 150 evra. Nosim je deset godina, pa psi laju za mnom jer me prepoznaju, tako da pravila nema - zaključila je nekadašnja loto-devojka.

(Izvor: pulsonline.rs)

Share this article