Svaki roditelj će je podržati?! Goca Tržan PROGOVORILA o problemu svoje ĆERKE - dobila je NAJGORU KAZNU!

Promenila ponašanje...

Goca Tržan je mnoge pozitivno iznenadila kada je snimila video o zloupotrebi tehnologije.

Pevačica je tom prilikom pomenula i ćerku Lenu koja se prema njenim rečima, dopisivala i "skrolovala" 3 sata bez prestanka. Goca je priznala da je uz pomoć muža rešila da uvede Leni zabranu, jer je napravila ozbiljan problem.

  

- Sa telefona smo uspeli da joj sklonimo kameru, znači imala ju je, ali nije mogla da se slika. U tih 15 dana dok je trajala ta kazna, ona se naravno ulogovala na Instagram i mislila je da smo mi glupi i da to ne znamo. Pošaljem ja njoj poruku i pitam je odakle joj Instagram, a ona meni kaže: ''Pa mama, ostavio mi Raša, mogu minut da ga koristim''. Rekla sam joj da može minut da ga koristi, ali ne i da odgovara na 15. komentar ispod slike"- otkrila je Goca u svom novom videu na Jutjubu i dodala:

- Njeno ponašanje se promenilo otkad je prestala da koristi Instagram, moje dete je postalo drugo dete. Ona je počela da komunicira sa nama, da izlazi napolje sa drugarima, da se šetaju. Ja sam shvatila da je tehnologija proizvela decu koja nemaju nikakvu emociju i empatiju - zaključila je pevačica.

(Izvor: Srbija Danas)

Share this article