U ŠESTOJ DECENIJI Razgolitila se zgodna voditeljka RTS-a, a društvo joj pravi ćerka koja se ne pojavljuje u javnosti (FOTO)

Olivera Jovićević godinama unazad važi za jedno od najlepših TV lica koje RTS ima u svom jatu. Voditeljka emisije "Upitnik", koja ima 53 godine, zrači kako lepotom, tako i harizmom.

I dok se o njenim poslovnim angažmanima uvek sve zna, Olivera veoma retko, gotovo nikada ne govori o privatnom životu.

U tek nekom intervjuu, spomene da je danas ćerki Dunji i otac i majka, zbog stravične saobraćajke u kojoj joj je poginuo suprug.

 

Ona je tek nedavno otkrila kroz koliko je težak period u životu prošla. Umro joj je otac, a ubrzo posle toga joj je poginuo suprug sa kojim ima ćerku.

- Ja sam joj i otac i majka. Moraću da vodim i muške razgovore sa njenim momcima - rekla je Olivera i dodala:

Olivera Jovićević

 *Olivera Jovićević / FOTO: INSTAGRAM

- Otkriješ koliko je tvoj dotadašnji život bio idealan, ma koliko mu mana nalazio. Počinješ da ceniš svaki dan i svaki čas proveden uz porodicu i najbliže. Kao da je poslednji - rekla je voditeljka za "Stori".

 

Ona je nedavno sa ćerkom Dunjom boravila u Crnoj Gori, gde se odmarala i pripremala za novu sezonu emisije koju godinama unazad vodi.

Olivera Jovićević

 *Olivera Jovićević / FOTO: INSTAGRAM

Mnogi komentarišu da joj kratak šorts odlično stoji i ističe i te kako vitke noge, a da na izgledu mogu da joj pozavide i duplo mlađe koleginice.

Olivera Jovićević

 *Olivera Jovićević / FOTO: INSTAGRAM

(Izvor: blic.rs)

Share this article