VELIKI DOČEK ZA POBEDNICU ZG: DŽEJLU u rodnom Goraždu dočekalo 10.000 ljudi! (FOTO)

Ovogodišnju pobednicu Zvezda Granda, Džejlu Ramović, u rodnom Goraždu dočekalo je ove nedelje, 23. juna, oko 10 hiljada ljudi, koliko ih je zajedno sa njom proslavilo ovaj veliki trijumf.

-Želim da se zahvalim svima na podršci i što ste došli na ovaj doček. Moja pobeda je i vaša, jer bez vas ne bi pobede bilo - kazala je Ramović u kratkom obraćanju. Džejlina mama Edita i sestra Šejla su kazale za Avaz da su preponosne i da nisu očekivale ovoliko ljudi u Goraždu i da je to previše za ovako mali grad. Presrećne su.

 

– Hvala svima koji su podrzali Džejlu u nestvarnoj pobedi – kazala je Edita.

Dzejla Ramovic, Marija Serifovic, Gorazde

 *Pobednica Zvezda Granda Džejla Ramović/ Foto: Avaz.ba/E. Trako

Prethodno je održan nastup Amela Ćurića, koji je rekao da mu je čast što ima priliku da nastupa na Džejlinom dočeku. Podrška mladoj zvezdi večeras je i Marija Šerifović, koja peva u Goraždu nakon Džejle.

Dzejla Ramovic, Marija Serifovic, Gorazde

 *Doček Džejle Ramović u Goraždu/ Foto: Avaz.ba/E. Trako

Uoči izlaska na binu, pobednica Zvezda granda i njena mentorka Marija rekle su kako jedva čekaju da izađu na scenu.

- Želim da se zahvalim svima na podršci i što ste došli na ovaj doček. Moja pobeda je i vaša, jer bez vas ne bi pobede bilo - kratko se Džejla obratila okupljenima.

Publiku je Džejla zabavljala oko sat vremena, a potom je Marija dovela atmosferu do usijanja, na oduševljenje okupljenih.

(Izvor: blic.rs)

Share this article