VENČANJE DECENIJE Milo Đukanović ženi sina, a najveća misterija je - MLADA

Blažo, sin Mila Đukanovića, staje na ludi kamen 21. septembra. Crnogorski mediji pišu da će luksuzna svadba biti održana u hotelskom kompleksu Sveti Stefan. To je gotovo sve što se zna o svadbi veka (ili bar decenije), kako je pojedini najavljuju u Crnoj Gori.

 

O detaljima svadbenog veselja malo se zna. Tamošni mediji pišu da mlađi Đukanović navodno namerava da se oženi u Miločerskom parku, kojim upravlja kompanija “Adritic properties“ grčkog biznismena Petrosa Statisa, bliskog prijatelja šefa države i partije.

Svadba će biti na Svetom Stefanu

FOTO: Z. LONČAREVIĆ / RAS SRBIJA, Svadba će biti na Svetom Stefanu 

Nije poznato ko će od muzičkih zvezda uveseljavati zvanice. Ipak, očekuju se ljudi iz političkog vrha države, biznismeni, javne ličnosti....

Ipak, najveća misterija je ko je mlada. U medijima se ne može pronači nijedna njena fotografija, čak ni ime, a jedini podatak koji postoji jeste da je podmladak familije Đukanović u "dugodišnjoj stabilnoj vezi".

Generalno, sam Blažo izbegava medije, pa ni njegovih fotografija nema mnogo, tek poneka sa roditeljima ili sa proslave pobede njegovog oca sa nekog od mnogobrojnih izbora prethodnih godina.

Kako se drži "ispod medijskog radara", ni njegov ljubavni život nije poznat.

(Izvor: blic.rs)

Share this article