Vesna Čipčić bez dlake na jeziku: Volela bih da publika dolazi okupana, namirisana i obučena!

Poznata publika nije štedela publiku koja dolazi u pozorište

Glumica Vesna Čipčić nedavno je preležala korona virus, pa se polako vraća poslovnim obavezama koliko to epidemiološke mere dozvoljavaju.

Glumica je sada otvoreno govorila o pozorišnoj publici, ali i o aktuelnoj modi koja se njoj nimalo ne dopada.

PROČITAJTE JOŠ Verica Rakočević iskreno: "Ima samo 38 godina, bio bi greh da ostane sa nekim ko će tada imati 80 i kusur"

 

Ona smatra da mnogo ljudi ne poštuje "dres kod" primeren takvoj ustanovi, te i da bi volela da publika dolazi namirisana, očešljana i okupana.

"Iskrena da budem, malo mi smeta taj preterano kežual stil koji se danas forsira. Volela bih da publika ponovo dolazi u pozorište okupana, lepo namirisana i obučena. Da mi smeta to raščupano i neokupano, u kratkim pantalonama, da se tako neko pojavi u pozorištu, smeta mi", rekla je oštro.

vesna-cipcic-i-cerka-instagram 770

 *Vesna Čipčić i ćerka, Foto: Instagram

Vesna se još jednom osvrnula na svoju borbu sa virusom korona. Glumica je zbog povišenog D-dimera dobila injekcije koje je sama sebi morala da daje.

"Bitno je što sam o svom iskustvu pričala javno i svima objasnila da virus nije ni malo naivan. Prošla sam ono što su mnogi prošli, a to ne treba držati u tajnosti. Naučila sam nove stvari o sebi, sada sam najzahvalnija što sam preživela taj virus. Bilo mi je lakše jer su i moji ćerka i sin bili zaraženi u isto vreme. Brinuli smo jedni o drugima i pružali i duhovnu podršku" zaključila je.

Share this article