Zorica Marković oplela po kolegama koje se žale na krizu: "NEDA UKRADEN KUKA, A JEDNA CIPELA JOJ KOŠTA 30.000"

Bivša zadrugarka i pevačica Zorica Marković odlučila je da se na kratko povuče iz javnosti, kako bi sumirala utiske iz rijalitija.

- Dobro sam, svi smo zdravi, hvala bogu, ali, s druge strane, teško mi je kad vidim svoj grad i zemlju. Kad vidim kako ljudi odlaze zbog ove bolesti, a tek šta će biti posle svega ovoga - rekla je ona na početku razgovora, a onda se osvrnula na učešće u rijalitiju.

PROČITAJTE JOŠ IVANA PETERS OČAJNA Nemam od čega više da hranim dete, Srbijo!

- Što se tiče odnosa sa produkcijom, mislim da je to svima jasno, jer, evo, već devet godina sarađujem s njima i sve je u najboljem redu. Potpišem ugovor, redovna je uplata i ja njima jednostavno ne mogu da kažem ne! Druga stvar, dopada mi se ovo, jer rijaliti shvatam kao psihološku igru u kojoj se dobro snalazim. A to što ostali učesnici ne mogu to da ukapiraju, to je njihov problem.

 

S ozbzirom na to da je kriza u čitav svetu, Zorica smatra da se ona zbog svega okrenula drugim poslovima.

- Uvek sam govorila: "Ljudi, čuvajte se za crne dane", i ja sam u tome uspela. Meni je mirna glava, ne zavisim od estrade već deset godina, jer sam videla gde to vodi i kako će biti. Okrenula sam se drugim poslovima, lepo živimo i ne moram da brinem. Mislim da su svi na estradi ugroženi, a ponajviše muzičari, jer su uvek imali male honorare, za razliku od pevača. Velike zvezde su valjda mogle da uštede nešto da barem godinu dana ne moraju da brinu. Ako nisu to uspeli i sad traže od države, onda je to sramota. Ja bih se pre otrovala da sam na njihovom mestu - izjavila je ona, dok smatra da Neda Ukraden nije trebala javno da apeluje za pomoć estradi.

neda-ukraden-instagram 770

 *Foto: Instagram

- Jao, bože Neda.... Pa jedna njena cipela košta 30.000 dinara, a nekom kolegi manje poznatom potrebno je toliko da prehrani svoju porodicu. A da li sve te zvezde plaćaju porez, ja nisam sigurna da plaćaju! To ni bogotac ne može da pohvata, mnogi od njih čak nisu ni članovi udruženja, nemaju ni penziono ni socijalno, a tolike pare zarađuju.

PROČITAJTE JOŠ Goca Tržan: Narod je srećan što estrada nema od čega da živi!

Za kraj otkriva da li ćemo je ponovo gledati u "Zadruzi".

- Ne znam, otići ću na razgovor da vidim, ja imam važeći ugovor sa Pinkom. Moram da vidim šta će biti s poslom koji imam van toga - zaključuje pevačica za "Kurir".

Share this article