10 godina je KRILA ŠVALERA NA TAVANU, a onda je suprug odlučio da se presele... i priča je dobila jeziv preokret (FOTO)

Komšije su počele da postavljaju pitanja

Doli Osterih (32), domaćica, bila je udata za Freda Osteriha. 1913. godine se Dolina mašina za šivenje pokvarila, a Fred je doveo Otoa Sanhubera (20) da je popravi.

PROČITAJTE JOŠ Napisala je roman "Kako ubiti muža": Na 700 strana sve potanko objasnila i šta mislite, ko je sada MRTAV?

 

Na prvi pogled su sevnule varnice između Doli i Otoa i ubrzo su postali ljubavnici. Sretali su se po hotelima ili u kući kada njen muž nije bio tu. Nedugo potom komšije su počele da postavljaju pitanja, a Doli im je rekla da je to njen polu-brat.

Ipak, komšije su postale sve znatiželjnije, pa je Doli imala ideju - da ga sakrije na tavanu. Oto je dao otkaz na poslu, uselio se kod njih i počeo da piše knjige. Pet godina kasnije, Fred je rekao Doli da se sele u Los Anđeles, a ona je brže bolje potražila kuću koja ima tavan gde bi Oto mogao da živi.

Naredne četiri godine su Doli, Fred i Oto živeli na isti način.

 

1922. godine Doli i Fred su se posvađali, a Oto je to čuo sa tavana, uleteo sa pištoljem i ubio Freda. Doli i Oto su ispričali policiji da je u pitanju bio pokušaj pljačke. Pustili su ih zbog nedostatka dokaza.

Doli se preselila u drugu kuću, a Oto je pošao za njom, ali je i dalje nastavio da živi na tavanu. Doli je ubrzo našla još jedno ljubavnika, advokata Hermana Šapira, a potom još jednog - Roja Klumba. Sedam godina kasnije, Šapiro je raskinuo sa Doli i obavestio policiju u zločinu. Naime, jednom se sreo sa Otom koji mu se ispovedio. Slučaj se vodio kao zastareo, tako da su nakon kratkog suđenja i Doli i Oto bili slobodni građani.

Share this article