"Ako posmatramo na globalnom nivou, korona će trajati do 30. marta 2025. godine"

Kakvi nas dani čekaju i šta nam je to zapisano u zvezdama?

Lekari kažu - čuvajte se, koroni se ne nazire kraj. Matematičari rade proračune za drugi i treći talas. Predsednici najmoćnijih zemalja sveta vode trku ko će pre da proizvede vakcinu. A običan mali čovek je zbunjen i uplašen i ne zna gde je pogrešio.

PROČITAJTE JOŠ Ljudi umiru od smeha, društvene mreže gore: Rasparao je zaštitnu masku i krenuo da vadi iz nje... (VIDEO)

Odakle nam je stigla korona? Da li je tu i retrogradni Merkur umešao prste? Kako ćemo živeti do kraja 2020, a kako 2021. godine? Da li su tačne priče da je svaka prestupna godina posebna nekada izuzetno dobra a nekada izuzetno loša?

 

"Ja bih rekla da je astrologija nauka informacionog sistema univerzuma i po zakonu verovatnoće stvari se dešavaju po tačno utvrđenom redu", kaže astrološkinja Bosiljka Veselinović.

Astrologija nam, kako kaže, daje mnogo korisnih informacija.

"Planeta nam je u znaku Jarca, sa podznakom u Vodoliji, a planeta Pluton se nalazi već duže vremena u blizini kao i Neptun koja je vezana za infekcije, skrivene bolesti", kaže ona dodavši da je korona "veštačka tvorevina i nema veze sa slepim miševima".

PROČITAJTE JOŠ PILEĆA KRILCA ZARAŽENA KORONOM

"Kinezi jedu vekovima te životinjice pa nije bilo korone", dodala je Veselinovićeva.

"Biće tu još virusa, očekivala se korona, jer je sve to u okviru trajanja Plutona koji za dve godine izlazi iz znaka Jarca i poboljšaće situaciju", kaže astrološkinja.

"Danas u svetu imate toliko bolesti, koje postoje ali su izolovane. Izmišljene su vakcine, razni lekovi i to se suzbilo ali nije nestalo, tako će biti i sa koronom", objašnjava Veselinovićeva, i dodaje da kraj pandemije, na globalnom nivou očekuje do 2025. godine.

 

Drugog talasa, kako kaže, sigurno će biti "povremeno u nekim mestima", a ukoliko se zaista osvestimo i poštujemo mere biće svakako bolje.

Opširnije u video-materijalu

Share this article