Beograđanka na Tviteru PRENOSILA PREVARU: "Videla sam da komšinici stiže švaler i poslala poruku MUŽU", a sada je priča DOBILA I PREOKRET

Beograđanka je na Tviteru opisala situaciju iz komšiluka i ljudi ne veruju šta čitaju.

Jedna rasprava od sinoć kruži društvenim mrežama, i dok su neki postavljali pitanje da li je u pitanju uopšte istiniti događaj, većina se pozabavila samim slučajem i pitanjem da li je komšinica imala prava da odreaguje u sledećoj situaciji:

 

- Švaler od komšinice sa drugog sprata, ali nema veze ja sam sada poslala njenom mužu poruku "komšija molim vas da javite vašem gostu sa belom tojotom da pomeri auto sa mog mesta, juče je isto bio kod vas rekao je kad se isparkiravao ". Sad ce pičvajz (poslala sam mu sliku auta) - napisala je ova Beograđanka koja se na Tviteru predstavlja pod nadimkom "Kondoliza BG".

Tvit

 *FOTO: TWITTER

Uskoro se povela rasprava o tome da li je Tviterašica imala prava da se umeša u odnos muža i žene.

Komentatori nisu na njenoj strani

 *KOMENTATORI NISU NA NJENOJ STRANI / FOTO: TWITTER

Većina se složila u oceni da Tviterašica nije trebalo da javlja mužu šta se dešava.

- A kako tačno znaš da je bilo seksa, prisluškivala si?

- Da li joj je možda zabranjeno da se druži sa bilo kim?

 

Naravno, povela se i priča o autentičnosti cele priče.

A nakon što se digla bura, Tviterašica je donela i nastavak priče koja je zaintrigirala društvene mreže.

Nastavak priče

 *NASTAVAK PRIČE / FOTO: TWITTER

- Evo za ove dušebrižnike nastavak. Ja izlazim iz zgrade, komšinica za mnom. " Dobro jutro, izvinite komšinice što moj prijatelj već dva dana staje na vašem mestu, ja sam mu rekla jer znam da se vi ne ljutite kad se neko iz komšiluka tu na kratko parkira". Izvinite vi, zvonila sam na interfon, pa sam na kraju komšiji poslala poruku" " he he, ma ako ste, lako ja sa njim to sredim, muž Bosanac je dar od boga, sve poveruje, prijatan dan".

Izmišljena priča ipak je uspela da uzdrma Tviter i nametne raspravu da li je komšinica, u slučaju da je slučaj zaista bio istinit, imala prava da dojavi eventualnu prevaru komšiji. A šta vi kažete?

(Izvor: zena.blic.rs)

Share this article