Planeta & Univerzum

Pandemija korona virusa polako ponovo steže obruč oko Balkana, zbog čega vlade zemalja u regionu pooštravaju pravila koja se tiču nošenja maske, broja okupljanja ljudi na jednom mestu, kao i obavezne distance između ljudi.

Snimak krštenja iz jedne crkve na Kipru potresao je pravoslavni svet, jer se na njemu vidi kako sveštenik nehumano postupa sa bebom.

Ostavku je podneo zbog pandemije koronavirusa

Kada su se konačno sreli, ni Karson ni Kejd, najbolji drugari, nisu mogli da sakriju oduševljenje i uzbuđenje, pa je pala i poneka suza. Nakon nekoliko meseci, koliko se nisu videli, emotivan susret bio je plod iznenađenja koje su priredile njihove mame.

Ukrajinski fitnes influenser Dmitrij Stužuk, koji je tvrdio da koronavirus ne postoji, preminuo je od posledica ove bolesti u trideset trećoj godini.

Naučnici su odavno znali da veće temperature vazduha doprinose odmrzavanju ledenih površina na Grenlandu, a nova istraživanja otkrila su novu pretnju koja napada led odozdo.

Voditelji britanskoga šoua “This Morning” Holi Vilogi i Filip Skofild nisu mogli da prestanu da se smeju nakon što su čuli neobičnu ljubavnu priču penzionerke Iris Džouns (80).

Page 1 of 69