Planeta & Univerzum

Aleksandra Sadovska (25) iz Vroclava na zapadu Poljske oslepela je pošto je po uzoru na repera Popeka tetovirala beonjače u crno.

Dejvid Kanon, jedan od učesnika u australijskoj verziji emisije Brak na neviđeno, uhvatio je svoju suprugu Hejlej Vernon u preljubi pa joj se osvetio na najužasniji mogući način.

Iako su kilometrima udaljeni od ovog podneblja, sudbina polarnih medveda zavisi i od naših svakodnevnih navika.

Američka kompanija Moderna Inc. koja se bavi proizvodnjom lekova isporučila je svoju prvu seriju vakcina protiv koronavirusa COVID-19 nadležnim američkim zdravstvenim agencijama kako bi se mogla pokrenuti prva testiranja na ljudima.

U Birmingmemu u Velikoj Britaniji brutalno je pretučena devojka koja je slavila rođendan sa drugaricom iz Kine. Napadač je pre nemilog događaj devojci iz Azije rekao: "Uzmi svoj korona virus i odnesi ga kući!".

Otac iz Australije koji je zapalio svoje troje male dece i ženu, 11 godina je emotivno, finansijski i seksualno zlostavljao svoju suprugu, otkrila je prijateljica majke za “Dejli mejl”.

Pre 30 godina, Mik Dodž (68) je odlučio da napusti moderni svet, a novi dom našao je u prirodi poluostrva Olimpik, nadomak američke države Vašington.

Page 1 of 4