Planeta & Univerzum

Premijer Mađarske Viktor Orban izjavio je za lokalne medije Mađarske kako ga bankari nisu shvatili ozbiljno kad je rekao da je era ‘kolonizacije’ gotova.

Fotografija dečaka koji plače nad telom svog mrtvog oca dirnula je Indijce i podstakla ih da skupe tri miliona rupija za jedan dan (oko 43.000 dolara).

Pegi Haris iz Vernona u Teksasu (SAD), udala se za svog dečka Bilija davne 1944. godine. Uživali su u braku samo šest nedelja, a Bili je tada kao pilot regrutovan u vojsku i poslali su ga u Evropu, kako bi se borio u Normandiji.

Ilko Ćorković, predratni banjalučki mašinski tehničar, obezbedio je drugi mandat na čelu Borgholma, švedskog gradića sa 11.000 stanovnika, koji se nalazi na ostrvu Oland u Baltičkom moru.

Video koji je osvojio internet pokazuje muškarca kako spasava šest pasakoji su bili u kavezu, zarobljeni u vodi koju je doneo uragan Florens, prenosi jutarnji.hr.

Deca Amiša, odrasla na seoskim farmama na severu američke savezne države Indijane, ne pate od astme, dijabetesa, alergija, niti bilo kojeg oblika savremenih bolesti.

Njujork Tajms je objavio članak u kom je za "najhrabrijeg dečaka 21. veka" proglasio unuka pokojnog predsednika Iraka, Sadama Huseina. Ovo je njegova priča

Page 1 of 160