Misterije & Fenomeni

Poznati prirodnjak i televizijski voditelj Dejvid Belami preminuo je u 86. godini, saopšteno je iz njegove fondacije.

Naučnici sa univerziteta u Teksasu započeli su proučavanje ubojite magle koja se na nekoliko dana spustila na London 1952. godine i odnela hiljade života.

Za mnoge svetske događaje rečeno je da ih je upravo predvidela Baba Vanga, a budućnost koja je pred nama neće biti najlepša, ali bi, prema njenim predviđanjima, mogla da bude veoma zanimljiva.

Školski izlet kod grada Presto u Danskoj 2011. se okončao katastrofalno, kad je grupa dece iz čamca upala u zaleđenu vodu – i “umrla”. Naime, srca sedmoro dece su prestala da kucaju na nekoliko sati.

Bermudski trougao, poznat i kao Đavolji trougao, slabo je definisan region u Severnom Atlantskom okeanu, gde je nestao niz letelica i brodova.

Čak 106 putnika je uživalo u vožnji razgledajući prelepe pejzaže Italije, a posebno su se radovali prolasku kroz novoizgrađeni tunel, jedan od najdužih i navećih tog vremena. U tom trenutku misterija počinje i ispisana je neverovatna urbana legenda:

Misterija: Na fotografiji s kraja 19. veka, snimljenoj u Kanadi, nalazi se devojčica koja je preslikana švedska tinejdžerka

Page 1 of 45