DA LI SE POŠTENJE ISPLATI? Odgovor daje fotka koja je ODUŠEVILA CELU SRBIJU (FOTO)

Da li se poštenje u današnje vreme isplati? Možda odgovor dobijemo nakon sledeće priče

Danas, kada smo navikli da slušamo i čitamo negativne vesti o lošim međuljudskim odnosima i iskvarenim moralnim vrednostima, gotovo da je iznenađenje kada vidimo neki primer pravog poštenja i čovečnosti.

PROČITAJTE JOŠ: Igor Jurić: Otac žrtve političara pedofila se lomi da progovori!

Koliko ste puta čuli da je nečiji automobil udaren na parkingu, a da je krivac pobegao sa "mesta zločina" bez traga i glasa? Verovatno mnogo češće nego da je ostavio broj telefona i ponudio da nadoknadi štetu koju je napravio. Ipak, ovakvu priču koja je pred vama verovatno niste nikad.

 

Naime, na društvenim mrežama pojavila se fotografija poruke koja je bila zalepljena za drvo na parkingu, a u kojoj se vlasnik vozila zahvalio nepoznatom vozaču koji mu je ostavio novac za štetu koju je prouzrokovao tokom isparkiravanja.

Međutim, kako se ispostavilo, novac nije bio potreban, pošto je šteta na vozilu već postojala pre kontakta i to je sam vlasnik "oštećenog" automobila priznao.

- Zamolio bih poštenog čoveka koji je juče (5. mart) ovde na parkingu zakačio Renault Clio i ostavio novac za štetu, da ako opet vidi taj auto na parkingu ostavi broj telefona na brisaču kako bih mu vratio novac jer 90% te štete je već bilo na autu od ranije- napisao je anonimni vlasnik udarenog automobila.

PROČITAJTE JOŠ: UKOPAJU SE U PESAK I ISPUSTE OTROV Carinici na prelazu Horgoš zaustavili auto iz Pančeva, kada su videli šta je sakriveno uhvatili su se za glavu!

Njegova poruka izazvala je veliko oduševljenja na društvenim mrežama, ponajviše zbgo toga što bi svako drugi na mestu ovog vozača, uzeo novac i stavio ga u džep, bez obzira što isti nije zaslužen.

Napišite nam u komentarima kakvo je vaše mišljenje o ovoj temi, ima li još poštenih ljudi?

Share this article