DALA ĆERKI (2) TELEFON DA SE IGRA, TO JE BILA KOBNA GREŠKA: Sledećeg dana na vrata joj je neko zakucao...

Deca su pametnija nego što mislite

Majka koja je dala svojoj dvogodišnjoj ćerkici mobilni telefon završila je s novim kaučem, jer je devojčica pomoću telefona obavila onlajn kupovinu.

PROČITAJTE JOŠ DA LI ZNATE ŠTA JE TROUGAO NA ŽENSKOM ZNAKU ZA WC? Ako mislite da je haljina, CEO ŽIVOT GREŠITE

Izabela Meknil iz San Dijega pretraživala je kauče kad je njena ćerkica Rajna poželela da provede neko vreme igrajući se telefonom. Pružila je dvogodišnjakinji uređaj i zaboravila na sve, dok nekoliko dana kasnije nije dobila mejl od Amazona u kojem je pisalo da je njen novi kauč od skoro 400 evra na putu.

 

"Bila sam zbunjena, nisam naručila kauč", ispričala je za NBC San Dijego. Pomislila je da je ona kriva za slučajnu narudžbinu, a čak joj je padalo na pamet da je slučajno naručila kauč u snu. Onda se setila da je ćerki dala telefon dok je aplikacija još bila uključena.

PROČITAJTE JOŠ ŽENA JE OTIŠLA U KUPOVINU, A KADA JE NA KASI OTVORILA TORBU DA BI PLATILA, prodavac je upitao...

Amazon ima opciju "naruči pomoću jednog klika" koja je maloj Rajni omogućila da mami nabavi novi kauč bez ikakvih problema. Izabela je shvatila da će vraćanje kauča koštati podosta, pa je odlučila da ga proda preko Interneta.

"Koštao je mnogo više nego što bih ja ikad dala za kauč", dodala je majka. Ipak, kad su iz Amazona čuli za celu situaciju, ponudili su joj puni povraćaj novca, a ona kauč može da zadrži ili da ga pokloni nekome. Galantan potez, nema šta.

Share this article