"Devojka me je naterala da je slikam u plićaku: Okrenuo sam se oko sebe, VIDEO OVO I SHVATIO KOJA SAM JA BUDALA" (FOTO)

Da li ste se sa odmora vratili bez najmanje 300 slika koje ćete sada ponosno kačiti na društvene mreže?

Da li vam je odmor propao ako nemate celu kolekciju fotki kojima ćete lupati heštegove #tb kao izgovor da okačite još par tih preostalih slika sa letovanja? I da li vam je muka od onih koji to rade, a žmurite kada uhvatite sebe da radite to isto?

 

Niste sami, a u velikoj većini slučajeva nismo ni svesni koliko smo svi isti - dok se ne nađemo na savršenom "Instagram mestu".

To je primetio i ovaj dečko koji je već pomiren sa svojom ulogom fotografa koju mu je dodelila devojka. Uglavnom ćuti i slika, ali sada se okrenuo oko sebe i - video veliku istinu.

Pitate se zašto su sve slike na Instagramu iste? Evo odgovora

 *Pitate se zašto su sve slike na Instagramu iste? Evo odgovora Foto: Imgur

- Devojka me je po hiljaditi put tog dana zamolila da je slikam. Okrenuo sam se oko sebe i video gomilu budala sličnih meni - napisao je momak uz sliku koja je u trenu postala viralna.

 

Inače, u poslednje vreme mnogo se priča o nalogu "Insta repeat" na Instagramu koji je na praktičnim primerima pokazao koliko su nam sve slike na Instagramu iste. Ipak, ljudi i dalje ne odustaju od uniformisanih Instagram poza nastalih na savršeno "Instagramičnim" mestima.

Објава коју дели Insta Repeat (@insta_repeat) дана

(Izvor: zena.blic.rs)

Share this article