LUDA TEORIJA BRITANSKOG ASTROBIOLOGA: Korona je stigla iz svemira (VIDEO)

Sa kojim dokazima raspolaže britanski naučnik koji tvrdi da je korona stigla iz svemira? Profesor centra za astrobiologiju iz Backingemskog centra  tvrdi da je koronu u Kinu doneo meteor koji je eksplodirao još u oktobru.

Profesor Čandra Vikramasinge tvrdio je da je eksplozivni meteor oslobodio "virusne čestice".

"Verovatno da iznenadna epidemija novog koronavirusa ima svemirsku vezu".

On tvrdi da je virus ili pao na Zemlju ili bio uhvaćen u stratosferskim vazdušnim strujama koje kruže oko Zemlje.

 

Plamteći meteor viđen je kako leti preko neba na severoistoku Kine, oko 12.16 sati, 11. oktobra 2019.

"Mi smatramo naizgled neverovatnu mogućnost da su stotine biliona zaraznih virusnih čestica tada u obliku fine prašine".

Ono što je još bizarnije, jeste da je prva epidemija koronavirusa otkrivena u istom regionu Kine gde je primećen i meteor.

Takođe je rekao da veruje da meteor "sadrži, ugrađen u njega, monokulturu zaraznih čestica virusa 2019-nCoV koji su preživeli u unutrašnjosti".

"Verujemo da infektivni agensi preovlađuju u svemiru, prenose se komete i mogu da padnu ka Zemlji kroz troposferu. Mislimo da su to mogli, i u prošlosti, prouzrokovati epidemije ljudskih bolesti."

 PROČITAJTE JOŠ:  UMIRUJUĆE REČI UPUĆENE RODITELJIMA: Ovako ih je direktor škole pozvao da se ZAJEDNO sa decom bore protiv korone!

 

Međutim, stručnjaci za zarazne bolesti osporavali su njegovu teoriju i rekli da je COVID-19 sličan drugim poznatim koronavirusima.

Iz ovoga mogu shvatiti da bi sugerisalo da se virus prenosio na ljude sa životinja, a ne od nedavnog pada meteorita.

Specijalista za zarazne bolesti Dominik Sparks sa Univerzitetskog koledža u Londonu rekao je za IFLScience: "Najubedljiviji dokaz da SARS-CoV-2 nije došao od meteorita jeste to što je tako usko povezan sa drugim poznatim koronavirusima".

 

"To je usko povezano sa virusom SARS (teškim akutnim respiratornim sindromom) koji je izazvao epidemiju ranih 2000-ih i virusom MERS (Bliskoistočni respiratorni sindrom) koji trenutno i dalje izaziva bolest", dodao je.

"Otkriveno je da je SARS rezultat slepih miševa koji prenose virus na civet mačke koje se prenose na ljude, dok se zna da se MERS prenosi na ljude od kamila."

"Stoga je daleko manji skok pretpostaviti da se srodni SARS-CoV-2 virus preneo na ljude na isti način."

Vrlo interesantno razmišljanje, ako ništa drugo razlikuje se od mišljenja mnogih! Šta mislite o ovoj teoriji pišite nam u komentarima.

Share this article