Otišao je previše tiho: ČOVEK je ŽIVEO NA ULICI, JEO PO SMEĆU, a onda je dobio na LUTRIJI i uradio nešto što je PRENERAZILO SVE(VIDEO)

Često se kaže da život može da režira luđe priče od onih koje viđamo na filmovima. A ova je upravo takva!

Niko nije mogao ni da sanja da će "mali čovek" uraditi nešto tako veliko, ali pre toga je svakodnevno prolazio kroz pakao.

PROČITAJTE JOŠ Jelena Đoković otvorila dušu: "Majčinstvo me je uništilo", a Novak bi hteo još dece (VIDEO)

Hulio je rođen u Argentini, a sa 12 godina mu je preminuo deda koji se stradao o njemu i bio mu najbliži član porodice. Od tog trenutka su ga stanovnici Mendoze stalno viđali na ulicama, a najčešće bi jeo ono što bi našao u smeću. Daleko od toga da je bio potpuno sam, ali su mu i retki prijatelji koje ima okretali leđa. Izdao ga je najbolji od svih, a on je utehu pronašao u ljubavi prema klubu Godoju, prenosi "Telegraf.rs".

   

Sreća se menja kada je imao 15 godina, tada je dobio na lutriji i sa policijskom pratnjom otišao da podigne svoju nagradu. Ipak, nadimak "Ludak" (El Loco) nije zavredio bez razloga!

- Mogao sam da kupim kuću i spavam u krevetu, da prestanem da jeden na smeću. Ali ništa od toga nisam želeo - rekao je svojevremeno Hulio koji je nagradu poklonio voljenom klubu.

 

Da, verovali ili ne, on je odlučio da da novac klubu Godoju Kruzu kako bi podigli drugu tribinu i instalirali reflektore!

Hulio je prirodno dobio sedište na tribini i išao na putovanja sa klubom, a nakon decenija ljubavi dobio je i statuu ispred stadiona čiji je bio jedan od finasijera.

Otišao je previše tiho u 80. godini prošle nedelje i tek tada je planeta saznala kakvog je čoveka zapravo izgubila.

Share this article