OVO ČUDO NIKO NE MOŽE DA OBJASNI: 21 minut je bio MRTAV, a onda OŽIVEO na putu za MRTVAČNICU! (FOTO)

Jedan poštar iz Engleske je "oživeo" 21 minut nakon što su ga doktori proglasili mrtvim i nazvan je "čudom" pošto se vratio u život dok su ga vozili u mrtvačnicu.

 Žoao Arožo (48) bio je za volanom i vozio ženu na posao kada mu je pozlilo i srušio se. Nakon šest sati pokušavanja da ga vrate u život, lekari su njegovoj porodici rekli da je umro.

 

Medicinske sestre su ga vozile iz intenzivne nege u mrtvačnicu kada su primetile da se pomera. Vratile su ga na odeljenje gde se pokazalo da je Žoao živ.

Tim lekara je rekao da ne postoji tačno objašnjenje za ono što mu se desilo, kao i kako je mogao da se vrati na posao nakon samo tri nedelje.

 

 

U njegovom kartonu stoji da mu se dogodio "spontani povratak cirkulacije", a Žoao je na odeljenju za srčane bolesti u bolnici Gloster dobio nadimak "čovek čudo".

"To me je promenilo. Svakog dana mnogo više cenim sve stvari. Svakog dana. Zahvalan sam što sam živ, kažem hvala što imam posao. Više cenim svoju porodicu i prijatelje", kaže Žoao.

"Kada sam bio u bolnici, nisu imali objašnjenje za moj slučaj pa su počeli da me zovu Čovek Čudo", kaže on i dodaje da doktori ne mogu da veruju da je živ bez ikakve štete u srcu ili mozgu.

(Izvor: Kurir.rs / Dejli mejl)

Share this article