"Ponekad se zaključam u kupatilo i VRIŠTIM u peškir. Svi misle da sam NERADNICA, a ja nisam dobro"

Bridžet En na Fejsbuku objavila je uplakanu fotografiju uz komentar: "Svi misle da je lako biti domaćica i da samo srećnice što ne moramo da radio. Mi smo lenje i nemamo pravi posao". Fotografija i opis života domaćice podelilo je 60.000 ljudi.

"Istina je da sam usamljena i preopterećena. Ništa ne ne možete sami - ne možete da odete u kupatilo, da uživate u šoljici kafe, čitate, dođavola, ne možete čak ni da budete sami jer treći put tog dana perete prljavštinu na pantalonama, a neko plače ili ne vrišti pored vaše noge. Nemate vremena za pauzu, osim ako oni ne spavaju, a nju koristite za čišćenje. Pokušavate da smislite načine kako da nekoga zabavljate 12 sati dnevno", napisala je majka i domaćica.

PROČITAJTE JOŠ "Ako je neko trebalo da umre, to sam ja!" Svet se divi DEČAKU HEROJU! Dobio ŠAMPIONSKI POJAS za HRABROST (FOTO)

 

Dodala je i kako je zbog deteta izgubila ličnost jer se sada apsolutno sve vrti oko njega. Priznala je i da je ljubomorna kada gleda mame koje su zaposlene jer doslovno mašta o razgovoru sa odraslom osobom, a da je neko ne prekida u razgovoru.

"Nekada se zaključam u kupatilo i vrištim u peškir dok plačem jer mi treba sekunda da udahnem, a tada mi dete lupa na vrata kako bi ušlo", otkrila je Bridžit.

"Nekada sam i ja osuđivala domaćice, ali sada ih razumem. Svi oni koji su vam obećali pomoći nestali su, a vi ostajete sami s osećajem neuspeha. Moja kuća nije čista, moja odeća nije čista, suđe nije oprano. Danas sam vrištala, plakala i osećala sam se tako prokleto krivom što je moje dete tome. Sama sam i usamljena. Nazovite ostale žene poput mene i pitajte ih kako su. Nisu dobro", zaključila je majka i domaćica u Fejbsuk objavi.

Share this article