PRE 30 GODINA SRPKINJA JE BILA ZALJUBLJENA U ALBANCA, ALI JE NJEN OTAC BIO PROTIV: Na aerodromu je doživela susret...

Poznato je da na ovim balkanskim prostorima postoji velika međunacionalna netrpeljivost, a to se posebno odnosi na neke države i nacije koje su ne tako davno bile u nekim ratnim sukobima, a posebno se to nekako vidi na srpsko - albanskim odnosima u kojima već decenijama postoji velika količina zle krvi.

O tim odnosima govori i ova priča koju je na društvenim mrežama podelila jedna žena, Srpkinja, koja je u jednome trenutku svoga života bila u velikoj ljubavi sa jednim Albancem.

PROČITAJTE JOŠ Dr Predrag Kon: "Izjave Nestorovića ne mogu da prećutim"; A evo i kome slede kazne i do 150.000 dinara

Međutim, kako kaže ova žena, njena porodica je stala na put njihovoj sreći, jer im se nikako nije svidela varijanta da im Albanac postane zet, a njih dvoje su se zavoleli na fakultetu, jer su zajedno studirali. Njen otac je insistirao na zetu Srbinu, i kako ova žena kaže, ta mu se želja na kraju i ispunila, a njen je život postao prepun tuge i suza.

 

Muž joj je bio alkoholičar i poginuo je u saobraćajnoj nesreći i jedina dobra stvar iz tog braka je bila ta da je sa njim dobila dve ćerke, njene vile, kako ih zove, a sve ostalo je samo bilo sećanje na njenu veliku ljubav iz studentskih dana.

Žena je nastavlila svoju priču tako što je napisala kako je pre neki dan na beogradskom aerodromu čekala svoju sestru, kada se iz mase putnika pojavio mladić koji je bio isti kao njena velika ljubav iz mlađih dana, a sa njim su išle i dve tinejdžerke i jedna starija žena i sve četvero su pričali nešto na albanskom jeziku.

PROČITAJTE JOŠGde ćete nositi te toalete ako dobijete koronu? Preko 300 dama čekalo u redu da kupe brendiranu garderobu, neke povele i BEBU!

Kroz glavu joj je prošlo da to ne može biti njena ljubav, jer je suviše mlad, da bi se samo nekoliko sekundi kasnije iz mase pojavio i on, ali mnogo stariji, sed, pomalo pogrbljen sa dve torbe u rukama.

Nije ju prepoznao i prošao je pored nje, kako je napisala, kao pored turskog groblja ili je samo odglumio da je nije vidio, ali je ova žena pomislila kako bi sve bilo mnogo drugačije da je pre nekih 28 godina imala više hrabrosti i da je otišla sa svojom ljubavlju u Holandiju, kada ju je on plačući molio da pođe sa njim i da ostavi svoje.

Share this article