Snimak hirurga je HIT na mrežama: Doktor Vojvodić je video ženu na ulici, nastala je scena o kojoj priča Srbija (VIDEO)

U prethodih nekkoliko meseci naučili smo da prepoznajemo heroje među nama

To su svi oni vozači, pekari, prodavci, setre, doktori, vojnici. Sa maskom na licu, bili su tu za nas u svkaom trenutku. Zbog toga možda i ne čudi, koliko god da oduševljava, gest doktora Aleksandra Vojvodića, ortopeda iz Zemunske bolnice, koji je još jedanput pokazao da je za dobro delo, ponekad potrebno jako malo.

PROČITAJTE JOŠ Dr Danica Grujičić: "Virus je nastao u laboratoriji, neko je znao kuda će korona ići" (VIDEO)

Naime, kada se vraćao sa posla, on je na video kako starija baka pokušava da pređe ulicu. Budući da se ona malo otežano kretala, rešio je da svoj auto parkira sa strane, te je izašao i pomogao joj je da pređe ulicu.

 

"Doktore, ti si junak naš, hvala ti u ime svih nas, što si bakicu preveo preko ulice", prokomentarisala je ženska osoba koja je bila sa dr Vojvodićem u automobilu.

Video je inicijalno objavljen na Fejsbuk stranici "Oglasna tabla Beograd".

"Dr Aleksandar Vojvodić zaustavi na zeleno i iskoči iz kola da prevede bakicu, jer nije videla dobro svetlo! Dr Vojvodić je hirurg. Tri meseca je dežurao u Zemunskoj bolnici, koja je bila centar lečenja od Corona19. Plemenitost, dobrota, lepota, to ce spasiti ovaj izmučeni svet", stojalo je u opisu objave.

Share this article