Tek što sam se vratila kući sa carskog reza, svekrva me je pozvala: Rekla sam joj samo OVU REČENICU i danas je BIVŠA SVEKRVA

- Moja sestra je imala rak u četvrtom stadijumu kada se posvađala sa mužem koji se žalio da ona ne radi "svoj deo čišćenja kuće". To neću zaboraviti dok sam živa - glasi tvit koji je uzdrmao Tviter zajednicu ovih dana, a podelila ga je žena po imenu Melani Dion. A ako vam je ovo šokantno, čekajte da čujete iskustva drugih žena.

PROČITAJTE JOŠ UŽAS U VRTIĆU Vaspitačica UGUŠILA SUNĐEROM uplakano dete (VIDEO)

- Verujte mi, ne želite da znate koliko muškarci kolektivno ispadaju iz koloseka kada im se partnerka ozbiljno razboli, bez obzira na to ko donosi većinu prihoda u kuću - glasio je nastavak tvita.

 

To jedno iskustvo pokrenulo je lavinu potresnih iskustava žena koje su ih podelile ispod Melaninog tvita.

- Nimalo me to ne čudi. Ja sam imala preventivnu mastektomiju i moj muž me je optužio da ga varam sa nekim drugim, čim mi nije do seksa. A onda je jednog dana dok sam se oporavljala od operacije došao sa posla i dreknuo: "Sediš ovde ceo dan i nisi mi skuvala večeru?" i pritom je bio mrtav ozbiljan.

- Ja sam studentkinja medicine, i to je jedna od stvari kojima nam govore na predavanju. Ako se žena ozbiljno razboli, muž se uskoro pakuje i odlazi.

 

- Moja majka je hospitalizovana zbog teških problema sa srcem koji su je mesecima mučili. Kada je otišla u bolnicu, dugogodišnji dečko ju je odmah ostavio uz objašnjenje da je "premlad da bi bio sa tako ozbiljno bolesnom ženom".

- Pet dana nakon što sam imala izuzetno hitan, komplikovan, ozbiljan i bolan carski rez koji je usledio nakon užasnog porođaja od 36 sati, moj sada bivši muž počeo je da se žali što ne pomažem u kući. U trenutku kada je to rekao, bila sam u bolovima, krvava, neispavana i dojila sam bebu.

 

- Tek što sam se vratila kući sa carskog reza, pozvala me je svekrva (sada bivša) da mi kaže sledeće: "Moj sin je neispavan i iscrpljen, ne spava dovoljno". Rekla sam joj da zadrži svog sina u svojoj kući a da ću ja o svom sinu voditi računa u svojoj kući.

- Kad sam išla na hitnu operaciju žučne kese, moj tadašnji verenik me je samo odbacio do bolnice i otišao. Sama sam se oporavljala, sama došla kući, a bilo mu je teško i da ode do radnje da mi kupi namirnice koje su mi bile dozvoljene posle operacije, pa su morali da uskaču prijatelji - kaže još jedna žena u beskonačnom nizu tvitova.

Share this article