UŠLA JE U PRODAVNICU U UNIFORMI, ŽENA JOJ REKLA GROZOTE: Medicinska sestra snimila UŽAS koji je doživela (VIDEO)

Kimberli Simpson je nosila službenu uniformu u prodavnici

Medicinska sestra rasplakana je napustila radnju nakon što je jedna žena u prodavnici podivljala na nju, optužujući je da širi mikrobe.

Kimberli Simpson, iz Barton-apon-Trent-a u Stafordširu, nosila je službenu uniformu u prodavnici, a žena ju je pratila deset minuta kroz B&M radnju i vikala da nije smela biti puštena unutra.

 

- Znam da izgledam ružno dok plačem, ali ova me je žena pratila po prodavnici i vikala na mene kako me nisu trebali pustiti u radnju jer sam u uniformi. Očito ne mogu kupiti ni osnovne stvari, a ona mi je pretila da će pričati s mojim šefom.

Ja sam pričala i pre sa šefom koji mi je rekao da bez problema mogu u radnju, toliko radimo da niko oko nas njie zaražen u bolnici pa očito radimo nešto dobro.

PROČITAJTE JOŠ  Još 2000. su izašle iz kuće, a Viktor im je sa svojom devojkom ponudio prevoz: 1326 dana kasnije, izašle su iz podruma TRUDNE i POTPUNO UNIŠTENE

Ova žena me pratila 10 minuta, nije nikog bilo od zaposlenih u radnji da to zaustavi. Samo jedan poljski par mi je rekao da ne plačem i da je žena izuzetno glupa - napisala je na Facebooku.

Share this article