ZABORAVE NA KORONU Nišlija Jovica na balkonu peva čuvene hitove i svoje komšije baca u sevdah (VIDEO)

Komšije oduševljene

Kako bi ohrabrio i razveselio svoje komšije u Minovom naselju u vreme kada je svima zabranjeno da izlaze iz svojih kuća, Nišlija Jovica Smiljković rešio je da uz pratnju matrice sa ozvučenja otpeva par pesama i naišao je na odlične reakcije.

PROČITAJTE JOŠ: BAKA OLIVERA IZAŠLA NAPOLJE ZA VREME POLICIJSKOG ČASA Ono što je rekla kad su je zaustavili JE HIT (VIDEO)

Jovica ističe da svojim nastupima želi da probudi svest kod ljudi da je važno da ostanu u svojim domovima.

 

Jovica, koji se inače profesionalno bavi pevanjem, od uvođenja vanrednog stanja u Srbiji kojim se želi sprečiti širenje virusa korona, svake večeri na svom Fejsbuk profilu ima uživo nastupe.

- Moja ideja je bila da probudim ljude i da shvate ozbiljnost situacije. Pevam ljudima širom sveta i pričam im da ostanu kod kuće i da izdrže u izolaciji još malo. S obzirom na to da se čujem u celom kraju, odlučio sam da pozdravim i počastim svoj komšiluk sa par pesama sa terase i njih animiram da ostanu kod kuće, što oni sa zadovoljstvom prihvataju i uvažavaju - kaže Jovica.

 

Njegov koncert na terasi koji je izveo juče nešto posle 17 sati, kada je počeo policijski čas, izazvao je oduševljenje kod komšija u niškom naselju Ledena stena.

Neki od njih su nastup snimili, a taj video je postao viralan na društvenim mrežama. Mnogi pohvaljuju njegovu ideju, ali i izbor pesme. Naime, na snimku se čuje izvođenje pesme Miroslava Ilića "Nije život jedna žena".

Šta vi mislite o svemu ovome, napišite nam u komentarima na Fejsbuku

(kutaknet.com / Južne vesti)

Share this article