Zbog korona virusa nije mogla da poseti svoga deku, ali je morala da mu saopšti važnu vest (FOTO)

Tužno, a prelepo

Karli Bojd (22) iz Severne Karoline nije mogla da poseti deku u staračkom domu koji se nalazi u samoizolaciji, pa mu je preko prozora rekla važnu vest.

 

Slika Karli Bojd kako stoji pored prozora sobe svog deke koji je zbog korona virusa u samoizolaciji u staračkom domu u gradu Lejk Vakamau u Severnoj Karolini postala je viralna, prenosi LADBible.com.

Devojka je morala da kaže deki da se verila, a kako komentarišu na Fejsbuku gde je ovu fotografiju lajkovalo 2, 8 hiljada ljudi, slika je u isto vreme i tužna i prelepa.

"Stvarno sam htela da mu kažem radosne vesti, a on zbog demencije nema pristup mobilnom telefonu", rekla je Karli koja je opisala veoma emotivan susret sa dekom:

"Bilo je veoma posebno... Ne mogu da opišem. Plakala bih. Žao mi je što sam samo mogla da dodirnem staklo. Rekla sam mu da ga volim, a on je uzvratio i rekao kako se nada da ćemo se uskoro videti u drugačijim okolnostima".

PROČITAJTE JOŠ: Jedna je preživela, druga je preminula: Imale su isti broj godina, slične živote i obe su se zarazile korona virusom

Važni telefoni

Telefoni epidemiološke službe za sve informacije

Specijalan broj Ministarstva zdravlja za pitanja u vezi sa koronavirusom: 064 8945 235

Institut za javno zdravlje Srbije "Dr. Milan Jovanović batut": 011 2684 566

Budimo odgovorni prema sebi i prema drugima

POSLUŠAJTE PREPORUKE MINISTARSTVA ZDRAVLJA REPUBLIKE SRBIJE

Share this article