CELA NEMAČKA TRAŽI MIRNESU ZVANU MIKI: Bivša konobarica ukrala MILION EVRA! Policija nudi nagradu

Žena koja je ukrala više od milion evra iz kompanije u Štutgartu zove se navodno Mirnesa S. i poreklom je iz Bosne i Hercegovine.

Kako prenosi Fenix-magazin.de, zovu je Miki, a navodno je radila i kao konobarica u Štutgartu, pre nego što se zaposlila u kompaniji za prevoz novca, koju je kasnije opljačkala.

 

Naime, kako prenosi ovaj portal, posle objave njene slike u svim nemačkim medijima, otkriven je i Instagram profil Mirnese S., a na njemu je objavljivala fotografije koje je prikazuju kako se zabavlja obučena u markiranu odeću.

policija, poternica, Štutgart

FOTO: POLIZEIPRÄSIDIUM STUTTGART

Podsetimo, ova 42-godišnjakinja je osumnjičena da je 14. oktobra oktobra ove godine ukrala više od milion evra iz kompanije za prevoz novca u Štutgartu u kojoj je bila zaposlena. Od tada joj nema traga.

Kako je saopštila policija, žena je iz prostorija kompanije tog 14. oktobra, oko 15.10 časova ukrala više od milion evra. Imala je pristup novcu kao zaposlena u kompaniji. Krađa je uočena istog dana, a policija je započela istragu. U svom saopštenju nisu pojasnili na koji način je ona iz kompanije iznela toliki novac.

 

Kako je već ranije objavljeno, policija traži 42-godišnjaknju, a raspisana je i nagrada u iznosu od 37.500 evra.

Osumnjičena žena je visoka 174 centimetra, plavozelenih očiju i plave kose. Ima nekoliko tetovaža po celom telu, posebno na rukama. Ponuđena je i nagrada za pomoć koja bi dovela do uhićenja 42-godišnjakinje.

“Nagrada je 37.500 evra i osigurana je privatno. Mole se svi koji nešto znaju o 42-godišnjoj osumnjičenoj da se jave kriminalističkoj policiji na telefon +4971189905778, saopštila je policija u Štutgartu.

policija, poternica, Štutgart

FOTO: POLIZEIPRÄSIDIUM STUTTGART

Share this article