"Da, ja sam ta! Znam Novaka odavno!" Otkriveno ko je Srpkinja sa šajkačom koja je bodrila Đokovića u Melburnu!

Te plave oči koje smo gledali na Australijan openu dok je Novak Đoković pobeđivao na Rod Lejver Areni, svi smo dobro zapamtili. Ali do sada, javnost, nije znala ko je devojka koja sa šajkačom na glavi bodri najboljeg tenisera sveta dok je krčio put ka devetoj tituli u Melburnu.

Nakon sedam dana od osvajanja Ozi Opena, kolege iz Sputnjika su došli do ove lepotice koja im je otkrila ko je, čime se bavi i odakle ona sa šajkačom na tribinama jednog od najvećeg teniskog stadiona na svetu.

PROČITAJTE JOŠ ZATO ŠTO SMO SRBI, ZATO ŠTO SMO NAJBOLJI Srđan Đoković objasnio zašto mrze Noleta, pa pomenuo i Daru iz Jasenovca

- Da, ja sam ta devojka sa prelepim očima, hvala na komplimentu! Zovem se Danica Blagojević, udata za Aleksandra Blagojevića imamo troje dece, Nikolinu koja ima 14 godina, Amiliju koja je napunila 12 i Stefana koji ima 9 godina - rekla je za Sputnjik sada već svima dobro poznata Srpkinja iz pečalbe.

Danica ima 41 godinu, sa surpugom vodi mali porodični biznis u Melburnu, frizerski salon. Aleksandar je frizer, a Dana, kako je zovu prijatelji, kozmetičarka.

 

Rođena je u Melburnu, nije otkrila iz kog mesta u Šumadiji su njeni otac i majka stigli u Australiju, ali je rekla da je šajkaču, koja je privukla gotovo jednaku pažnju ljudi na društvenim mrežama kao njene prelepe oči, nabavila u Srbiji.

- Šajkaču sam kupila u Jagodini, kada sam poslednji put bila u Srbiji 2018. godine. Bila sam sa porodicom u poseti rođacima, u poseti zemlji mojih predaka - kaže Dana.

Poručila je da je veliki ljubitelj tenisa i naravno našeg Novaka.

- Naravno da pratim tenis! Igrala sam tenis tokom cele mladosti, punih petnaest godina. Upoznala sam Novaka Đokovića kada je prvi put došao u Melburn sa svojim trenerom Dejanom Petrovićem. Imam tu sreću da je Dejan moj rođak. Imao je školu tenisa, zapravo Teniski Klub "Puma" u Kragujevcu - kaže Dana, koja je otkrila da je imala dvostruki razlog ra zadovoljstvo na dan finala.

- Volim da gledam uživo Noleta svaki put kada dođe u Melburn, ali ove godine finale se igralo na rođendan mog supruga. Iznenadila sam ga! Kupila sam dve karte da gledamo Noleta i tako proslavimo.

Za kraj, Dana poručuje da će i sledeće godine biti na istom mestu, na tribinama da bodri Novaka, naravno - sa šajkačom!

- Sledeće godine rezervisaću iste karte, ista sedišta, nosiću istu šajkaču i nadam se, ako Bog da, Nole ponovo pobeđuje u finalu - kaže Dana Blagojević.

Share this article