HTELI DA OBORE ORAH, PA SRUŠILI KUĆU! Domaćini ZATEKLI KRŠ I LOM U DVORIŠTU! (VIDEO)

Porodica Jovanović prodala je orah ispred porodične kuće i unajmili lokalnu firmu da ga iseče, a zatim otišli na njivu da se bave svojim poslom.

Srećom pa su imali posla, jer da su ostali da posmatraju obaranje drveta ko zna šta bi im se dogodilo. Kada su se vratili imali su šta i da vide. Umesto isečenog stabla, zatekli su uništen deo kuće, traktor, automobil i frezu. A orah ostao na mestu.

PROČITAJTE JOŠ Neverovatna scena u Beogradu: Ljudi "opleli" kolo oko spomenika Stefanu Nemanji (VIDEO)

 

- Drvo ostalo, a kuću srušili...šteta...evo ga Ferguson ostao slepljen - komentariše Miloš Marinković, dok snima ogromnu štetu na imanju porodice Jovanović iz Selišta kod Trstenika.

Jovanovići su želeli da se reše starog oraha čije grane su se nadvile nad njihovim domaćinstvom i predstavljao je potencijalnu opasnost. Za ovaj posao su unajmili ljude koji se bave sečom drva i trebalo je na bezbedan način da uklone orah koji je veoma blizu kuće.

Međutim, dok su Jovanovići bili u svojoj njivi, izvođači radova su došli i pokušali da obore stablo. Kako je orah poprilično veliki, zasekli su ga i vezali ga za traktor i za stub nadstrešnice kuće i pokušali na taj način da ga obore. Međutim, kako su povukli traktorom, orah se nije ni pomerio, a stub nadstrešnice je popustio, objašnjava Marinković.

Deo krova je pao ispred kuće i uništio kombajn, a crep je popadao i po automobilu na kome su razbijena stakla. Takođe, kola puna pšenica su zatrpana pod strehom, a prava sreća je da nije bilo ljudskih žrtava. Jovanovići i izvođači radova su se na kraju nagodili o isplati štete, zaključio je Marinković.

Share this article