Jelena Maćić oplela po devojkama iz unutrašnjosti: „Sa sela dolaze u Beograd samo da se udaju“

Bivša voditeljka Jelena Maćić rekla je da najveću šansu za udaju danas imaju devojke iz unutrašnjosti i da one ne biraju sredstva, a zatim je ispričala priču koja joj se mnogo puta desila.

„Svi moji prijatelji su se oženili na sledeći način: Po pravilu su sve iz unutrašnjosti, a mnogo vole da studiraju ekonomiju i prava. Uzaludno, žena pravnik, pa sestro slatka daj mi jednog svetskog advokata da je došao iz Srbije. Svi znamo kako se zovu muškarci, ali nema ni jedne žene. Advokatura je muški svet, ne znam šta će tu“, započela je Jelena i dodala:

   

„Da se vratimo mi na te devojke iz unutrašnjosti. One tako dođu skockane i sređene. Tačno one znaju gde treba da se pojave. Ona je došla da se uda. Devojke u Beogradu nemaju šanse protiv njih. Ta devojka je spalila sve mostove iza sebe, ona se u selo ne vraća. Ti sestro sa Dorćola, iz blokova, živiš sa roditeljima i taj stan ćeš da naslediš. Ja sam došla ovde da se udam i čisti se. To tako funkcioniše“, priča Jelena bez dlake na jeziku.Bivša voditeljka podvlači da su one „skroz skoncentrisane na udaju i da imaju beskrajnu energiju i strpljenje da sede, prekrste ručice i rašire one očice i samo trepću“.

Share this article